Aktywne Wpisy

WielkiNos +53
Niektórzy mężczyźni postępują radykalnie w przypadku kiedy ich partnerka ma kolegów.
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #zazdrosc #logikaniebieskichpaskow

A teraz na serio, bo nigdzie nie ma rzetelnego zliczenia osób:
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #
Ktoś podzielił cała trasę marsz ze znanego zdjęcia na równe prostokąty - wyszło ich 175. Zatem jeśli na marszu byłby 1 mln. osób, to znaczy ze w KAŻDYM prostokącie musi być 5 700 osób. To tyle w temacie absurdów o rzekomym milionie.
Przy założeniu ze w prostokącie jest średnio 700 osób, wtedy sumarycznie wychodzi 122 500 osoby.
#marsz #bekazlewactwa #4konserwy #

https://streamable.com/wzbq2
Test rivena na Dual Keres, podwójne miecze, które przybyły wraz z Khorą miliony lat temu.
Charakteryzują się najwyższą szansą na krytyczne obrażenia w całej swojej klasie.
Prócz Arcane Strike nie ma buffów, więc z voltem, valkyr czy kimś tam jeszcze te ostrza naprawdę zaczną masakrować.
Tutaj było już trochę rollowania, ale póki nie idziemy w setki to dramatów nie ma. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Riven całkiem schludny - CC, CD i czas combosa ALE wolałbym w sumie:
+Damage
+CC
+Attack Speed/Range
-Puncture/impact/dmg to corpus/infested
W sumie mogę dalej rolować, mam jeszcze jakies 30k, a zaraz Nora daje w Nightwave kolejne 20k.
Co do builda to skaczę pomiędzy Viral a Corrosive, ale nawet nie jestem w stanie stwierdzić które jest lepsze xD Umierają mniej więcej w tym samym czasie na obu elementalach.
Ale biorąc pod uwagę, że bawię się ze slash to stawiam na Viral.
Chciałbym jeszcze tam wcisnąć Weeping Wounds na lepsze statusy, na więcej slash, ale musiałbym wywalić albo zasięg, albo berserka. Dlatego wolałbym, żeby te rzeczy przejął riven bym mógł spełnić moje marzenia i dodać weeping wounds. (ʘ‿ʘ)
Dual Keres to dosłowny blender, nawet bez rivena, jest to niezwykle przyjemna broń, którą szczerze polecam.
10/10
Czemu Viral? Statusu to nie ma za wysokiego. Viral dmg robi taki średni w porównaniu z Corrosive.
W ogóle viral + slash jest bardzo przereklamowane (przez ludzi, którzy nie rozumieją jak działa bleeding) i zwykle przegrywa z Corrosive. Ostatnio jeden tuber zrobił na ten temat materiał, ale jak masz znajomość mechaniki to jest to oczywiste.
Przeciwko armorom corrupted szczególnie.
PS: Rozwalają mnie te testy na Simulacrum z nieśmiertelnością. To nic
Co mam latać inarosem z arcane grace jak chcę na spokojnie porównać sobie obrażenia?
Czy może lecieć 2 godziny na mot by porównać zmianę jednego moda?
Obrażenia broni, a przetrwanie na takim poziomie to dwie różne kwestie i nie o to tu chodzi.
Wiadomo, że normalnie w grze to leci na buffach, rzuca się jakieś cc, magus lockdown operatorem czy
@Savire510:
Nie chodzi o to, że corrosive zdejmuje armora tylko to, że zadaje flat 75% więcej obrażeń niż viral. Tak samo slash proc nie zadaje jakichś cudownych obrażeń sam z siebie jeśli przestaniesz atakować wroga.
I tak, DPS meter w simulacrum to by było spełnienie marzeń.
Rapid Incisions albo Biting Mandibles
Ale ogólnie przez większość czasu nawet nie zwracam uwagę na combosy, robię co mi wygodniej.