Aktywne Wpisy

peanut_whu +1113
Z okazji świątecznego #rozdajo jeden mirek lub mirabelka otrzyma ode mnie ręcznie wykonany pasek na wymiar, bo kto to widział, żeby człowiek chodził w jakimś syfie z sieciówki, co to się kruszy w rękach po roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
źródło: 1000061518
Pobierz
Myslovitz +173
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_LqR3KHBvjxeUoa8zzpTfe3mAE7AsFlxj.jpg
Pobierzźródło: comment_Gsr5bYtTpmWq1QWfPRhhxggpJZ6OM2KG.jpg
Pobierz@nbhd: które państwo upada?
Komentarz usunięty przez autora
@ImInLoveWithTheCoco: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Joining a roster of politically active Latin American artists experimenting with performance art in the 1980s, Marmolejo’s works dealt largely with environmental issues, the role of women, and the concurrent political oppression in her native Colombia. Anónimo 3 (1982), for instance, was conceived as an atonement ritual in which
źródło: comment_k4ndKWJotY3xgCwAW55ygUsYwshIumjR.jpg
Pobierz@GoT0Sleep:
źródło: comment_QNgfmRyUC6kL2TOlLzGaDkctvL3GWJ2S.jpg
Pobierz@Deska_o0: Do jakich hitlerowskich metod? Co innego geje a co innego ruch LGBTQ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TypowyRobert: Cieszy Cię wandalizm? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Deska_o0: Jakich hitlerowskich metod? To tylko naklejka, a z tego co pamiętam rdzeniem hitleryzmu nie było naklejanie naklejek.
@TypowyRobert: Lepsze jest doszukiwanie się nazizmu w naklejce XD
źródło: comment_94l8lvNY6WVhyXR8etlmcMPQ1bwDnCwP.jpg
Pobierz@TypowyRobert: Nie jest wandalizmem naklejanie tego na zabytkowe kościoły? Masz Ty RIGCZ?