Aktywne Wpisy

vieniasn +21
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +165
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

ja p------e to teraz trzeba wysłać lajka i pogadać na messengerze, żeby nie być obcym xDD
@night_witch95
@night_witch95: przecież doskonale wiemy, że będzie inaczej. Niestety świat tak nie działa.
@BeautifulLiar: zapomniałeś o lajku na insta pod wypiętym tyłkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam jestem 97 i powiem wam że w moim roczniku już się zaczyna przepaść, a im młodsi tym gorsi.
Dla przykładu sam podbijając do lasek które okazywały się starsze to bardzo miło mi się z nimi spędzało czas i nie raz wieczór kończył się równie miło( ͡º ͜ʖ͡º)
Młodsze dla kontrastu to tragedia. Takie siksy nie wiedzą czego chcą. Kuszą i
Yup, a co więcej nie żebym sugerował że starsze dziewczyny są łatwiejsze przez co są lepsze, bo nie o to chodzi. Tylko starsze babki są po prostu konkretne i wiedzą czego chcą. Z samej rozmowy można wywnioskować czy są zainteresowane czy nie, a i tak same przeważnie mówią wprost o co im chodzi.
Poznałem pewnego razu młodszą o 2 lata koleżankę. Pisaliśmy ze sobą jakiś czas i wydawała się
Już prędzej sytuacja, która opisał @AryanWonderBoi: tym jest...