Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +326

Nupharizar +94
Myślę sobie o różnych rzeczach i teraz akurat padło na sprawę Pani Kazimiery Zaręby. Pamiętacie tę chorą akcję?
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.

¯\_(ツ)_/¯
jak ostatnio byłem tam na rynku to niestety ale sądząc po zachowaniu ludzi <22 roku życia stwierdzam, że jest to całkiem możliwe.
Na 90% zaliczy wpadkę i będzie właśnie szukać takiego "dobrego, miłego i bogatego informatyka" do wsparcia finansowego i pomocy w opiece nad jej bombelkami.
Facet przynajmniej miał jaja ,a kobieta pokazała brak mózgu.
@night_witch95: Wszyscy po 90 roku to już nie to co dawniej. :P
Nie no, nawet roczniki 98-99' jak pomyślę o paru znajomych, to mnie skręca. Problemem jest to, że obecnie czym mniej rigczu ma dziewczyna (dotyczy to też chłopaków także działa w dwie strony) to tym ciekawsza się wydaje dla chłopców z tego co widzę... albo to ja jestem zbyt