Wpis z mikrobloga

@Cinu27: @AryanWonderBoi: @Tynkarz: @grzmot_cebula: Oby została starą panną bez znajomych... Ja kumam, że ktoś może nie być w jej typie, ale to nie daje przyzwolenia na bycie zwykłą suką. Do mnie nie raz ktoś zagadał i niezależnie od tego jaki był, to było mi mega miło (oczywiście pomijając zawstydzenie) i nawet przez chwilę nie przeszłoby mi przez myśl, żeby kogoś tak podle potraktować. Bez
  • Odpowiedz
@night_witch95: Tylko że patrząc po nicku jesteś 95 rocznik. Wydaje mi się że dziewczyny z młodszych roczników mają po prostu bardziej nasrane w głowie i bardziej wybujałe ego. Jestem 97 rocznik, miałem/mam trochę koleżanek starszych i trochę młodszych i widzę po ich sposobie bycia, zachowaniu i po tym jak się wypowiadaja że to już jest inna mentalność kobiet. I to nie kwestia dojrzałości, po prostu ogromna różnica w mentalności dziewczyn
  • Odpowiedz
@AryanWonderBoi: No ludzie się śmieją, że 95 to ostatni normalny rocznik :P A osobiście mogę powiedzieć, że coś w tym jest, że tak po 00 roczniku to jest tragedia. Ale tu Ci się wkradł błąd, bo nie dziewczyny, a ogólnie dzieciaki. Choć to takie narzekanie z serii ''ah ta dzisiejsza młodzież'' -powiedziało każde pokolenie. Po prostu czasy się zmieniają, a ludzie nie lubią zmian, problemem jest jednak to, że zmiany
  • Odpowiedz
@night_witch95: wypraszam sobie! xD Ja mentalnie jestem 70latkiem, także mógłbym być twoim mentalnym dziadkiem! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie no, nawet roczniki 98-99' jak pomyślę o paru znajomych, to mnie skręca. Problemem jest to, że obecnie czym mniej rigczu ma dziewczyna (dotyczy to też chłopaków także działa w dwie strony) to tym ciekawsza się wydaje dla chłopców z tego co widzę... albo to ja jestem zbyt
  • Odpowiedz
@night_witch95: Nie musi zostac starą panną- po prostu ma wysokie mniemanie o sobie. Tacy ludzie ida przez cale zycie z takim podejściem, widze po znajomych z podstawówki czy gimnazjum. Kiedyś szkolne gwiazdy dzisiaj smutne mamusie dwojki/trojki dzieci, facet w Norwegii albo innej Anglii i z--------a na dom. Znajomych brak, jedyne zdjecia na instagramka ze smutnymi trzema lajkami- mniemanie nadal wysokie. Szkoda, ze poziom zycia nie idzie w parze ( ͡
  • Odpowiedz
kolejne obalenie bzdur mądrali, którzy opowiadają, że każdy jest kowalem własnego losu i wystarczy tylko próbować
  • Odpowiedz