Wpis z mikrobloga

@obraza_majestatu: czytałem wczoraj 2 posty na mirko i znalezisko i nie wierzyłem, że takie cuda się dzieją. Teraz jestem jeszcze bardziej przerażony.
kłamstwa, manipulacje, wyłudzanie pieniędzy i to wszystko kosztem chorego niczego nieświadomego dzieciaka.
  • Odpowiedz
Jeśli ma ktoś link potwierdzający słowa l

@obraza_majestatu: Mowa między innymi o diagnozie dr n.med. Stanisław Dulko. https://www.znanylekarz.pl/dr-n-med-stanislaw-dulko/seksuolog-lekarz-rodzinny/warszawa
Dlaczego miałaby kłamać, że otrzymała od niego diagnozę, skoro on mógłby to zdementować/ją pozwać?

W komentarzach napisał: "Tematyka transpłciowości/transgenderyzmu jest moją specjalnością, więc polecam się
  • Odpowiedz
@artpop czyli według ciebie pierwsza diagnoza była zła i autyzm potwierdzono później. Ok, mogłabym to przyjąć.

Dlaczego twoim zdaniem matka nie zwracała się do Bartka wybranym przez niego imieniem miesiąc temu? To nie była pomyłka, powtarza imię Zośka co najmniej dwukrotnie. Ani jedno, ani drugie dziecko jej nie poprawia. Żadne nie jest też oburzone albo zaalarmowane użyciem złego imienia. A jak wiemy z opowieści małemu bardzo zależało na imieniu Bartek.

Dlaczego miałaby
  • Odpowiedz
To nie była pomyłka, powtarza imię Zośka co najmniej dwukrotnie. Ani jedno, ani drugie dziecko jej nie poprawia. Żadne nie jest też oburzone albo zaalarmowane użyciem złego imienia. A jak wiemy z opowieści małemu bardzo zależało na imieniu Bartek.

@obraza_majestatu: To jest tylko jeden filmik. Może być stary, a dodany dopiero teraz. Sytuacja jej dziecka jest z pewnością dla niej trudna. Może chciała zwracać się do niego Zosia, aby przyzwyczaić do
  • Odpowiedz
@artpop: > Nie można oceniać całej sytuacji po jednym filmiku.

Ktoś tak uczulony na sprawy lgbt+ jak ty wie jak ważne jest zwracanie się do osób trans w wybrany przez nie sposób. Serio chcesz mi powiedzieć, że żadne z dzieci nie mrugnęłoby nawet powieką gdy mama nazywa bartka złym imieniem? Ten filmik pokazuje, że nazywanie Bartka Zosią było w tym domu "normalne" jeszcze miesiąc temu. I mały nie miał z
  • Odpowiedz
@obraza_majestatu: Dziś matka wrzuciła takie dwa zdjęcia (osoba, która się podpisuje jest w trakcie szkoleń - tak wynika z profilu na GoldenLine)

Edit: wykop wciąż mi szwankuje, nie mogę dodać zdjęć. Znajdują się na profilu matki w komentarzach
  • Odpowiedz
Ktoś tak uczulony na sprawy lgbt+ jak ty wie jak ważne jest zwracanie się do osób trans w wybrany przez nie sposób. Serio chcesz mi powiedzieć, że żadne z dzieci nie mrugnęłoby nawet powieką gdy mama nazywa bartka złym imieniem? Ten filmik pokazuje, że nazywanie Bartka Zosią było w tym domu "normalne" jeszcze miesiąc temu. I mały nie miał z tym żadnego problemu. Zero reakcji. Filmik nie mógł być nagrany dawno, bo
artpop - > Ktoś tak uczulony na sprawy lgbt+ jak ty wie jak ważne jest zwracanie się ...

źródło: comment_rzPvtpctQXmC8sa5U3DO3eLaLOel2Oku.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz