Wpis z mikrobloga

@Brzozq: chwilę wcześniej utrzymywałeś, że w taki prostacki sposób zwracasz się jedynie do osób, które Cię na wypoku obrażają i wyzywają ¯\_(ツ)_/¯ Cieszę się, że dość szybko rozwiałeś moje potencjalne wątpliwości odnośnie użytkownika, którego raczyłeś tutaj wcześniej częstować swoją "kulturą" osobistą.

@Pawu1on: sugerujesz, że subiektywną politykę da się postrzegać w obiektywny sposób? Tak się składa, że - dopóki żyjemy w wolnym i demokratycznym kraju (którego, wbrew propagandzie strony
  • Odpowiedz
@Brzozq: najzabawniejsze jest to, że w internetach najbardziej propisowska jest ta buraczana retoryka, którą raczysz tutaj uskuteczniać. Ciężko pracujecie na większość konstytucyjną pisu (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
Nazywanie "politycznym trollem" każdego, kto patrzy na politykę z innej perspektywy niż własna

@4tek: Pisałem dokładnie to:

Tylko taki, który gotów dla obrony partii robić fikołki logiczne a często nawet powielać kłamstwa

I co do tego drugiego, z
  • Odpowiedz
@Pawu1on: zabawne, że akurat powołujesz się na ten przykład.

OP (swoją drogą to dopiero jest propagandzista, gdzie tam mi maluczkiemu do niego) wkleja wersję obrazka, która akurat mu pasuje stwierdzając wprost, że właściwie nie wie, co jest oryginałem, a co przeróbką. Znamienne, że Ty plusujesz w tym samym wątku równie irracjonalną wypowiedź, która idzie w zaparte zakładając równocześnie hipotetyczną prawdziwość pierwotnej dziesiątki. To dopiero intelektualny fikołek ( ͡º ͜
  • Odpowiedz