Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Buchomodozor_UOn6KtRPHA,q60.jpg)
Buchomodozor +155
Wkurza mnie kupowanie wody. Od dwóch dni napełniam butelki po cisowiance kranówą, która rzekomo różowej nie smakuje, jak na razie zero podejrzeń.
#heheszki
#heheszki
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/maikeleleq_EuijSscjLr,q60.jpg)
maikeleleq +9
Jako że nie widziałem się z tatą na dzień ojca bo #emigracja to dzisiaj dostanie prezent, 6 kraftowych piw i coś do przegryzki, bylibyście zadowoleni z takiego prezentu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #piwo #niebieskiepaski #alkohol
![](https://wykop.pl/cdn/c3201142/2c860d47aa17a039d22479f073f8dfcdf545260241cdb1b8c2a18b5f57c87176,w150.jpg?author=maikeleleq&auth=cc37ed6b3f37ba1bbf476bc8f48b50a4)
Lubicie ?
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
#kuchcikmorski (mój tag o gotowaniu i życiu marynarza)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Danie to robię na podstawie juz oczyszczonych i ciętych flaków. Na początku przygotowuje wywar wołowy, do którego używam jakiegoś tłustego kawałka wołowiny bądź kości wołowej. W międzyczasie 2 krotnie obgotowuję flaki i wrzucam do wywaru. W międzyczasie podsmażam starte na wiórki marchewkę, seler, pietruszkę i trochę pora. Warzywa trafiają do flaków i wszystko gotuje aż flaki zmiękną (po wstępnym obgotowaniu powinno to zająć jakieś 2 h na wolnym ogniu). Podczas gotowania