Aktywne Wpisy

MonazoPL +79
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
thority +149

![Need for Speed: Most Wanted | Historia NFS #9 [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ab19792bebcd9b2fc9ed1202381d41fdc01a7736e0fdb038401678a2f3efcd28,q80.jpg)

Zrobiłam piękne jajka na twardo, białaczko elegancko ścięte, żółtko idealne do maczania chlebka...
A on wziął i swoją porcje wstawił do mikrofalówki żeby się ścięło (╯︵╰,)
I mówi ze on robi tak, ze prawie przypala białko od spodu, a potem jeszcze ODWRACA JAJKO NA PATELNI i czeka aż żółtko będzie na twardo
( ಠ_ಠ)
Chyba czas skończyć ten 10 letni związek.
#gotujzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
A czemu się nie je pastrami na białym chlebie z majonezem? Są pewne zasady w kuchni których się nie łamie. Możesz dodać miodu i łososia do jajecznicy ale nie możesz przygotować tego w mikrofalówce.
Tzn. Możesz to zrobić ale nie przyznawaj się wśród cywilizowanych ludzi.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale ja ci nic nie zabraniam. Gotuj jak chcesz.
Po prostu pewne potrawy gotuje się w konkretny sposób.
A i daj ten przepis na te gąbki. To coś jak egg on a cloud?
@Arachnofob: do tego momentu byłem pod wrażeniem wiedzy. Ale na miłość boską JAJECZNICA ( ͡° ͜ʖ ͡°)