Aktywne Wpisy
duron1802 +167
Darthal +28
Wyobrażacie sobie w ogóle leżeć razem z dziewczyną, gdy ona jest przytulona do was, oglądać jakiś film na netfliksie, całować się w między czasie, dotykać, spać razem czując jej ciało obok. To uczucie że ona was kocha, pożąda was, stara się. Przecież to musi być coś zajebistego.
#samotnosc #przegryw
#samotnosc #przegryw
Po lewej zdjęcie z 2015 roku - 80 kilo, problemy skórne i ze stawami, wstręt do aktywności fizycznej i wieczne zmęczenie. Nadwaga towarzyszyła mi od zawsze - usprawiedliwiałam się, że mam ją w genach.
4 lata diety, kompletna zmiana nawyków żywieniowych, klasyczne MŻ i duużo ruchu ( #silownia oraz joga i rolki, a także masa spacerów), i... udało się <3
Po prawej zdjęcie z dzisiaj. 15 kilo mniej (osiągnęłam upragnione "10 kilo mniej niż końcówka wzrostu"). #duma (ง✿﹏✿)ง
Łatwo nie było, dalej mam kompleksy na punkcie wyglądu swojego ciała, ale #czujedobrzeczlowiek
Da się? Da się.
#dieta #chudnijzwykopem #mikrokoksy #odchudzanie #progresspic #chwalesie #wyjsciezprzegrywu
Udanego zycia zycze :)
Pozdrawiam cieplutko.
choc 15 kilo w 4 lata to nie mega duzo, ale na pierwszy rzut oka widac ze jest lepiej
choc zdejcie mogloby byc lepsze, bo slabio widac nogi a i brzuch wydaje sie byc wciagniety
Komentarz usunięty przez autora
Gratki, dla takich wpisów przeglądam mirko!
@wykopowy_brukselek: no to dokladnie jest spermiarstwo xD wrzuca locha swoje zdjęcia i mówi "patrzcie kurła na moje ciało" a banda idiotów ze spermą zamiast mózgu przybywa dać jej atencję i nikt nie widzi w tym nic dziwnego. jakby nie było ani zdjęć ani różowego paska to komentarzy by było 20% tego co jest albo i mniej, no ale typowy wykopek widzi R Ó