@balatka: ale mnie #!$%@?ą tacy ludzie ja #!$%@?, przeczytałem posta i #!$%@? się co najmniej jak ci ludzie co musieli tam z nimi przebywać
co najgorsze może być 99 ogarniętych polaków na wakacjach, którzy będą się zachowywać lepiej niż ja sam, ale jak trafi się taka jedna #!$%@? parka to wakacje #!$%@?, ja #!$%@?
@balatka: Kiedy nie masz żadnych życiowych sukcesów ani aspiracji i twój mózg wbija na taki poziom dysonansy poznawczego że niszczenie mienia traktujesz jako wyczyn godny podziwu...
@balatka: #!$%@?, jak ja sie modle zeby to 500 plus pozabierali patologii, juz chyba moglbym nawet na PO zaglosowac xd mimo ze ich nie trawie, ale wyzsza koniecznosc nakazuje mi cos z tym zrobic
@balatka: Sam mam małego bąbelka ale jak widzę takie zachowanie u innych gowniakow to mam ochotę podejść i sprzedać lepę na ucho rodzicom a gówniakowi podstawić nogę.
@this_is_a_good_day_today: jak na takie dno umysłowe przystało myli "bynajmniej" z "przynajmniej". No i tak, swoboda #!$%@? gówniaka ważniejsza od tego, że dziesiątki gości hotelowych będzie się w jego gównie taplać
@balatka: mam nadzieję że cywilizacja pozaziemska robi wszystko żebyśmy nigdy nie opuścili Ziemi i nie daj boże rozmnozyli się po wszechświecie ( ͡°͜ʖ͡°)
co najgorsze może być 99 ogarniętych polaków na wakacjach, którzy będą się zachowywać lepiej niż ja sam, ale jak trafi się taka jedna #!$%@? parka to wakacje #!$%@?, ja #!$%@?
@OperatorHydrolokator: W końcu all inclusive to i spalenie hotelu obejmuje, nie? ;-)