Wpis z mikrobloga

Jak się odkochać? Trwa to już sześć lat, a jedyny kontakt jaki miałem z tą dziewczyną to 5 minut rozmowy trzy lata temu.

Zaczęło się w liceum w sumie nie pamiętam kiedy, ale na początku pierwszej klasy. Nie mogłem spać w nocy, zawsze jak ją widziałem to strasznie gorąco mi się robiło i serce zaczynało bić szybciej. Czasami zdawało mi się, że ona patrzy tak samo jak ja na nią, ale myślałem, że sobie to wmawiam i nic nie robiłem. Tak minęły trzy lata szkoły.

Na imprezie po maturach, gdzie było bardzo dużo osób jakimś cudem wpadliśmy na siebie. Potańczyliśmy trochę, a później wyszliśmy na świeże powietrze. Tam powiedziała, że od trzech lat za mną szaleje. Zrobiło mi się tak słabo, że prawie zemdlałem. Wymamrotałem, że nie możemy być razem i wróciłem do domu.

Od tego momentu minęły kolejne trzy lata. Miałem przez ten czas jakieś dziewczyny, ale nigdy nie czułem do nich tego co do niej. Wczoraj "spotkałem się" z nią, jedno krótkie spojrzenie na ulicy i cała pasja wróciła.

Zrozumiałem, że przez ten cały czas, pomimo zerowego kontaktu nadal jestem w niej zakochany. Zrozumiałem też, że nigdy nie będę mógł stworzyć związku z inną, jeśli mi to nie przejdzie.

Co robić? Jak się odkochać? Jak widać, czas wcale nie przyniósł mi ukojenia...

#zwiazki #przegryw #feels #s--s #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #milosc
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RubinWwa: zapewne zwykły stres i jakaś niecodzienna reakcja organizmu, rozumiem, że może to być jakaś dolegliwość ale op-owi zasugerowałbym zwyczajną wizytę u psychologa a nie straszył, że to "chore, nienormalne i sugeruje szereg chorob psychicznych"
  • Odpowiedz