Aktywne Wpisy
D07IFP +18
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

prostymirek +247
ZACZĘŁO SIĘ
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 2
Pobierz

#polsl #gliwice #studbaza
Ja bym wybrał AEiI.
@Gumaa: Od kilku lat prowadzą tam informatykę.
@superskeptical: Na MS informatykę prowadzą głównie matematycy, osób z faktycznym wykształceniem informatycznym jest garstka. Studiowałem informatykę na AEI i matematykę na MS, poznałem trochę informatykę na MS i prowadzących i mam bardzo negatywną opinię na temat tego kierunku. Zarówno siatka zajęć jest moim zdaniem niepoważna i nie obejmuje wielu elementów istotnych dla informatyka. Zajęcia "programowania
@wolodia patrząc na program nauczania to nie ma tam miernictwa, elektrotechniki itp, dużo samej matmy, co jakoś źle nie wyglądało, ale obawiam się właśnie, że kadra nieprzystosowana do nauczania tych ważnych przedmiotów. Kurde wyniki matur niby za tydzień, ale bardzo się waham, co i jak poustawiać w rekrutacji.
Ale to tylko subiektywne spojrzenie sprzed kilkunastu lat. Moze teraz
To mnie oszukali na elektrodzie, wcześniej nie mogłem znaleźć tych progów na stronie politechniki, a na elektrodzie pisali, że 72 było.