Wpis z mikrobloga

@Surrenderdorothy: 180g węglowodanów (36%) to mało jak na standard, którym jest 55-60% kalorii. Połowa tego to już klasyczny lowcarb.

No tak, ale zwykle lekarze czy naukowycy w przeciwdziałaniu cukrzycy zalecają zbilansowaną dietę pełną warzyw, owoców, ziaren itp które nie powodują aż tak dużego wyrzutu cukru, a przy okazji mają dużo witamin, minerałów, antyoksydantów itp.

No i dlatego nie mogą cukrzycy wyleczyć, traktując tą chorobę jako coś progresywnego i nieuleczalnego, z czym
To co robi OP to jest dieta zero carb/carnivore, więc nie wiem czemu jest tag z keto.

Kwadraty są prostokątami. Carnivore/ZC jest keto.

I tutaj OPie taka uwaga, nie zachęcisz, nie zainteresujesz za wiele osób takimi wstawkami. Nie tędy droga.

Wielu nie, ale kilka osób już mi pisało, że za moim przykładem spróbują. ¯\_(ツ)_/¯

@Pies_Benek:
@anonymous_derp:

Kwadraty są prostokątami. Carnivore/ZC jest keto.

Tak, ale przecież wiesz o co mi chodziło. Równie dobrze moge napisać, że zbiór dopuszczalnych składników w carni (A) jest podzbiorem składników w keto (B), więc nie są tym samym.

Wielu nie, ale kilka osób już mi pisało, że za moim przykładem spróbują. ¯_(ツ)_/¯

To gratuluję i trzymam kciuki. Oby jak najwięcej ludzi. Ja z doświadczenia wiem, że jak ktoś nie chce to nie