Aktywne Wpisy
iluvmypickle +20
HAHAHAHHAHHHAHHA NIE MOGE Z TEGO MEMA CZAICIE? CHODZI O TO ZE PAPIEZ JADL KREMUWKI PO MATURZE KTOS DODAL SMIESZNY NAPIS, JESZCE WIDZIALEM TAKIEGO ZE PAPIEZ RÓÓÓÓCHAL MALE DZIECI I TO JEST TAKIE ŚMIESZNE ROZUMIESZ????? JESZCZE MAM TAKI Z 2137, PAPAJEM, ZE GWALCIL DZIECI I ROZNE RYMOWANKI, PRZERUBKI I ŻUŁTA MORDA HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA... DALEJ NIE ROZUMIESZ????????
BO CHODZI O TO ZE PAPIEZ MA DUZO ZWOLENNIKOW W POLSCE A MY GO WYZYWAMY PRZEZ CO JESTESMY
BO CHODZI O TO ZE PAPIEZ MA DUZO ZWOLENNIKOW W POLSCE A MY GO WYZYWAMY PRZEZ CO JESTESMY
drylu09 +10
#jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem #keto #mieso #zerocarb #carnivore #dietakarniwora #dieta #ryby #jajecznica
Surowe żółtka jaja kurzego są zalecane przez trenerów i dietetyków dla osób intensywnie ćwiczących, jako dobre źródło łatwo przyswajalnego białka, witamin i składników mineralnych. Niestety, taka praktyka nie znajduje w pełni racjonalnego uzasadnienia: 1. Surowe jaja mogą być źródłem bakterii Salmonella enteritidis, Campylobacter jejuni, Yersinia enterocolitica, Listeria monocytogenes, Escherichia coli. Mogą powodować biegunkę, a także zakażenia wielonarządowe, niekiedy długotrwałe nosicielstwo. UWAGA! Salmonella znajduje się w
Ćwiczenia nie są dobrym sposobem na otyłość, ani ich brak nie jest jej przyczyną. Ani w przypadku dzieci, ani w przypadku dorosłych.
@SirArthur: Dziękuję, i nawzajem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To może ja napiszę kilka słów z innej perspektywy i pozwoliłem sobie zawołać nie po to żeby argumentować i zmieniać waszą opinię ale wykazaliście zainteresowanie tematem więc może was to zainteresuje. Warto rozszerzać swoje horyzonty.
To co robi OP to jest dieta zero carb/carnivore, więc nie wiem czemu jest tag z keto. Przy keto można jest niektóre warzywa, zwłaszcza "liście" więc potrawy
No i dlatego nie mogą cukrzycy wyleczyć, traktując tą chorobę jako coś progresywnego i nieuleczalnego, z czym
Kwadraty są prostokątami. Carnivore/ZC jest keto.
Wielu nie, ale kilka osób już mi pisało, że za moim przykładem spróbują. ¯\_(ツ)_/¯
@Pies_Benek:
Tak, ale przecież wiesz o co mi chodziło. Równie dobrze moge napisać, że zbiór dopuszczalnych składników w carni (A) jest podzbiorem składników w keto (B), więc nie są tym samym.
To gratuluję i trzymam kciuki. Oby jak najwięcej ludzi. Ja z doświadczenia wiem, że jak ktoś nie chce to nie