Wpis z mikrobloga

52/100 #100bajekchallenge

Kacze opowieści

Opis
Disneyowski serial, opowiadający o przygodach skąpiradła Sknerusa McKwacza i jego siostrzeńców – Hyzia, Dyzia i Zyzia. Początkowo starzejący się wuj o trudnym charakterze nie darzy sympatią trzech rozrabiaków. Jednak po pewnym czasie nawiązuje się między nimi nić porozumienia. Odtąd wszyscy razem przeżywać będą niesamowite przygody. Przyjdzie im też walczyć z odwiecznym wrogiem miliardera, Granitem Forsantem oraz z bezwzględnymi złodziejami, braćmi Be.

#bajki #kiedystobylo #gimbynieznajo #starebajki
Ketra - 52/100 #100bajekchallenge 

Kacze opowieści

Opis
Disneyowski serial, op...

źródło: comment_Qp8xQzCtVtjjBNETagJkKvZjk08olXOA.jpg

Pobierz
  • 11
@Ketra: A przy okazji się wypowiem na temat remaku z 2017, bo jest to chyba jeden z lepszych "skoków na nostalgie" jakie wykonał Disney w ostatnich latach.
A mówiąc "lepszych", mam na myśli że odsunęli na bok księgowych i zastąpili ich fanatykami.
Pomimo że zmienili design, wygląd i charakter większości postaci to wszystko trzyma się kupy - nie ma niepotrzebnych piosenek na Disneyowską modłę, naprawiono parę bolączek (Siostrzeńcy w końcu są
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Ketra: pamiętam jak trafiłem przypadkiem na tę bajkę parę lat temu - nigdy wcześniej nie widziałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) zajebista! A przy którymś odcinku nawet ktoś mi cebulę kroił () muszę kiedyś obejrzeć wszystkie odcinki!