Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +323
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Itslilianka +276
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

Czyli co, Eleven też powrótowcy którzy śmią kwestionować uczciwość Williamsa, tak? Przecież trzeba być ślepym albo zwyczajnie głupim, żeby nie widzieć różnicy między bolidami. Oczywiście zaraz zjawi się Szafa, dziennikarz, który nigdy nie był na weekendzie wyścigowym ze świeżutkim mailem z Grove potwierdzającym, że bolidy są identyczne.
#f1 #kubica
Oczywiście, że może. Ale jeśli rzeczywiście byłoby tak, że Robert odstaje o aż tyle wszystkie testy z Renault czy potem z Williamsem nie miałby sensu. Plus wszystkie doniesienia od Cugowskiego (ale wiadomo, dla was jest niewiarygodny bo zachowuje się specyficznie) czy nawet Hughesa. i od razu podkreślam, że nie uważam, że Robert jest szybszy od George'a. Prawdopodobnie nie jest, ale wygląda na to, że nie miał szansy rywalizacji z