Aktywne Wpisy
WlochMokry92 +23
Auto za 35tys. Złotych, a tu taka wiadomość od sprzedającej. Za taki hajs nikt nie kupi kota w worku, ale typiara za pewne szuka jelenia. Co myślicie? #motoryzacja
źródło: 1000004746
Pobierz
Kenteris +244
Jakkolwiek żałośnie by to nie brzmiało, to fajnie, że jesteście. I fajnie, że są igrzyska. Przechodzę teraz przez najgorszy czas w całym moim życiu i kurczowo chwytam się wszystkiego, co pozwala mi zająć myśli i choć na chwilę odwrócić uwagę od tego co zalega mi w sercu. Igrzyska, a zwłaszcza przebywanie tutaj, czytanie waszych komentarzy, pisanie swoich - ratuje mnie i sprawia, że potrafię się uśmiechać. Także dzięki Wam. Dzięki też Kacperkowi,

Czyli co, Eleven też powrótowcy którzy śmią kwestionować uczciwość Williamsa, tak? Przecież trzeba być ślepym albo zwyczajnie głupim, żeby nie widzieć różnicy między bolidami. Oczywiście zaraz zjawi się Szafa, dziennikarz, który nigdy nie był na weekendzie wyścigowym ze świeżutkim mailem z Grove potwierdzającym, że bolidy są identyczne.
#f1 #kubica
Oczywiście, że może. Ale jeśli rzeczywiście byłoby tak, że Robert odstaje o aż tyle wszystkie testy z Renault czy potem z Williamsem nie miałby sensu. Plus wszystkie doniesienia od Cugowskiego (ale wiadomo, dla was jest niewiarygodny bo zachowuje się specyficznie) czy nawet Hughesa. i od razu podkreślam, że nie uważam, że Robert jest szybszy od George'a. Prawdopodobnie nie jest, ale wygląda na to, że nie miał szansy rywalizacji z