Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
#przegryw #tfwnogf #tinder #podrywajzwykopem

Po tym całym festynie i akcji z 17-tką w lesie, podbija mi samoocena, wczoraj byłem nad wodą i podbilem do lasek po ogień, piły sobie wódkę akurat.
Pogadalem chwilę, w zaraz 19 letnia Julka 8/10 do mnie z tekstem "przyszedłes tu po ogień, czy sobie pogadać".

I znowu samoocena w dół przez bestialską #p0lka, nawet nie można sobie ot tak pogadać z kimś na luzie, bo wszyscy mają kółka w dupie.

Ciekawe jakby zamiast mnie podbił Chad 190 cm
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HarrsonDW: Ręce do góry, szeroko, głośno pohukujesz "No, no, jaka dzika" (ważne, żeby Twoje dłonie były widoczne w górze) i odsuwasz się cały czas. Oberwiesz parę razy, ale póki się do oczu z pazurami nie rzuca, nic Ci nie będzie. Serio.
  • Odpowiedz
@HarrsonDW: Życie xD Najwyżej będzie śmiesznie. Nie można się wszystkiego bać, bo to paraliżuje. Każdy popełnia błędy, czasami ludzie mają wypadki, czasami giną.
  • Odpowiedz
@Zoodiak: Racja ten tekst od niej to był podświadomy test na tobie jak wybrniesz z trudnej sytuacji. Laski tak robią na poczatku aby sprawdzić twoją pewność siebie. Jeśli zdasz przechodzisz dalej. Albo inna opcja one byly trzy a ty jeden więc brakowało 2 kolegów żeby było po równo. A ona poczuła że to nie ją wybierzesz więc cie odgoniła nawet jesli koleżanki chciały żebyś został.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Glutt: odpowiedziałem "to u to" źle? @Zoodiak:

Jak wracałem przyszła jeszcze jedna laska, ale jedna do do mnie lukala widziałem, a jak podchodził to z daleko wyciągala zapalniczke
  • Odpowiedz
@dleifteh: No i dobrze ci idzie. Mówiłem że jeszcze w te wakacje.
Też miałem takie akcje z wódką na plaży. Ważne żeby brać jakieś namiary w środku czy na końcu rozmowy.
  • Odpowiedz
@dleifteh: Yep, idzie dobrze. Jasne, cudów nie będzie od razu, ale skoro #przegryw to ćwiczymy pewność siebie i gadanie, bo tu o to chodzi. Znam gościa, lat 50, brzuch taki, że sam bym się w nim zmieścił skulony, a rucha wszystko, co ma dwie nogi, bo ma taką bajerę, że ja p------ę. Pewność siebie, postawa, gadanie i powtarzanie laska po lasce. Są przypadki beznadziejne, wygląd pomaga (jak pokazuje
  • Odpowiedz
@Zoodiak: jesli twoje poglady wynikaja z pragmatyzmu to ok, masz racje - lepiej dac sie okladac, bo mezczyzna to dzis podczlowiek i musi siedziec cicho

nienawidze tego j------o spoleczenstwo gdzie faceta mozna zniewazyc na kazdy z mozliwych sposobow a on nie ma prawa nawet pisnac bo to bedzie brak szacunku dla kobiety
  • Odpowiedz
@Pawlikowski-33: Po prostu zdałem sobie sprawę, że na pewnym etapie życia nie ma sensu już kopać się z koniem. Ale uprzedzając pytania, tak, to ma g---o wspólnego z jakąkolwiek równością czy czymkolwiek. I jest tak, jak mówisz. I nie jest to kwestia Polski (uwierz mi, u nas to jest i tak super) tylko ogólnie świata. Można się burzyć, tupać nogą i się w------ć... ale nie zmienisz tego. Co możesz zrobić,
  • Odpowiedz
@Pawlikowski-33: Dlatego uważam, że nie ma co się dąsać. Ludzie mówią "c--a to, c--a tamto". Mężczyzna ma coś innego - swój mózg. Odpowiednio wykorzystany jest dużo potężniejszy niż c--a. I nie chodzi mi tu o jakiś mroczny cynizm rodem ze szkoleń PUA, co przyjęcie do siebie tego prostego faktu - baba chce emocji. Nie logiki, nie inteligencji, nie gęby chada (nikt nie zwraca uwagi, że te wszystkie Klaudiusze traktowały baby
  • Odpowiedz