Aktywne Wpisy

KarnetNaGlony +72
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz
Landmark +4
Z wiadomych przyczyn (aluminium jest kruche) założyłem stalowe felgi 16' i opony pasujące obwodem do poprzednich (było 205/50 R17, teraz 205/55 R16). Pomalowałem farbą hammerite na biało, co sądzicie? Mi się strasznie podoba połączenie niebieskiego z białym. Chciałem nawiązać do stylu WRC z lat 90. Prowadzi się słabo- czuć, że pływa na gumie, może nie jak łódka ale kajak na pewno. Przynajmniej przez progi zwalniające jedzie się z dwukrotnie większą prędkością. Żona
źródło: 6f27a913-54c3-4568-a2ce-e434b420dde9
Pobierz

Amerykański smok Jake Long
Opis
Większość ludzi wyobraża sobie smoki jako potwory, które żyją, by zabijać. Prawdziwe smoki są jednak inne, na co dzień są zwykłymi ludźmi. Stanowią granicę między światem ludzkim i magicznym. Smocze moce dziedziczy się w co drugim pokoleniu. Jednym ze smoków jest 13-letni Jake Long. Jego moce pomaga mu opanować jego dziadek, Lao Shi (chiński smok) wraz z mówiącym psem, Fu Hau. Jake jest pierwszym w historii amerykańskim smokiem. Dodatkowo w Nowym Jorku działa tajna organizacja Łowców, zajmująca się unicestwianiem smoków oraz tępieniem istot magicznych.
#bajki #kiedystobylo #gimbynieznajo #starebajki #disnay
źródło: comment_8htYBNJPAkref0HUVpXYyccCQO2qGWAt.jpg
PobierzIch ojciec się o wszystkim dowiedział i zaakceptował i żyli długo i szczęśliwie.
Czy jakoś tak.
źródło: comment_CzvkN3ZsFJgT94VMNaKU0Bi5pVN0srmV.jpg
Pobierz