Aktywne Wpisy

wfyokyga +26
Dzień dobry
źródło: temp_file3141724992637349748
Pobierz
Patrycja89 +47
Nic mnie tak nie bawi jak podczas rozmowy kwalifikacyjnej rekruter zachwala firmę pod niebiosa, jaka to nie jest wspaniała, jak się prężnie rozwija i jak nie zatrudniają byle kogo po czym bez cienia żenady mówią, że to zlecenie i stawka minimalna xDDD Wspaniała firma k---o, dziękuję za zaszczyt pracy, normalnie Boga za nogi złapałam (na szmacie zarabiałam 4400 netto xD )
#pracbaza #praca #szukampracy #bezrobocie
#pracbaza #praca #szukampracy #bezrobocie

źródło: comment_HYgJm6uThSKclxLOG7FcQKdnDgaavBV6.jpg
Pobierz#gimbynieznajo
@pan_robot: Wyzej chyba sie nie da. Nie wiem co by musieli o-----c zeby to przebic
@pan_robot: XD. Jak kibicuję Redom tak nie przesadzajmy. Do giganta typu EA im daleko. Dobrze wiedzą, że jak im CP2077 nie wyjdzie to po nich. Co nie zmienia faktu, że postęp wykonali ogromny.
@m4kb0l: Porównywanie EA do CDP jest głupie, bo to dwie odmienne firmy. Najbliżej Redom do Rockstara, a też nie do końca i nie da się porównać. Najważniejsze dla mnie że Redzi idą swoją drogą i to mnie cieszy.
Podejściem do klienta i szlifowaniem gier już biją na głowę EA. Oni są na rynku od 2004 i zaczynali z trudami dodatkowo w Polsce gdzie wtedy
Komentarz usunięty przez autora
A CDP się wybił na Biowarze, bo to wcześniej niepodobne było, żeby trzyosobowe studio z p---y wystawiło się na targach.
źródło: comment_atYykxFgXKcrCIl7M9y06tndq1YGIHmk.jpg
Pobierz@mecenas_z_piaseczna: poka linka mnie no poka
Zrozumiałem twój komentarz który może wywołać porównania CDP do EA, moim zdaniem nie należy tego robić i to chciałem przekazać w swoich wypocinach. Przynajmniej na razie, bo jeżeli będą się tak rozwijać dalej to w końcu