Aktywne Wpisy

Van-der-Ledre +69
Jest sobotni letni wieczór, my samotni gromadzimy się tutaj niezmiennie znów, jak co sobotę... Tak, to lista obecności tagu świętego, przyzwoitego i nieskażonego. Jesteś, zapisz się...
#przegryw
#przegryw
źródło: 1000020504
Pobierz
nad__czlowiek +37
#programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza #korposwiat
Buhahah teraz to sie w ogóle nie będize opłacało siedzieć w IT xD
Buhahah teraz to sie w ogóle nie będize opłacało siedzieć w IT xD
źródło: IT
Pobierz

- piesi
- hulajnogi
- hulajnogi elektryczne
- deskorolki
- snake boardy
- rolki
- biegacze (rozumiem, że nawierzchnia koloru czerwonego ma większą zajebistość?)
- a dziś na deser bombelek w trójkołowym wózku z biegnącą fit-madką
Jak w lesie.
#rower #warszawa
Myślałem o podnoszeniu łokcia w górę, ale nie wiem czy to byłoby w ogóle widoczne.
Ja już wyluzowałem, kiedyś mocno kur***** na głos, ale w sumie to że kogoś #!$%@? to i tak nic nie zmieni. Chyba jazda bulwarami nauczyła mnie cierpliwości :)
Generalnie powinny być zrobiona jakaś akcja społeczna - edukująca jak powinno się poruszać po DDRach - jazda prawą stroną, sygnalizowanie skrętu, jazda jeden za drugim, etc. np za pomocą znaków wzdłuż ścieżek, coś jak ze
Jechałem parę razy hulajnogą po DDR I nie miałem problemu z rowerzystami, a oni ze mną chyba też nie.
@yoger: myślę, że taka akcja społeczna powinna być przeprowadzona nawet wśród pieszych. Czasem mam tak, żeby kogoś wyminąć pieszo, to muszę przejść maksymalnie na lewą stronę chodnika a później przez ludzi nadchodzących z przodu, nie mogę wrócić na prawą stronę, bo sami nie pomyślą, że ruch byłby płynniejszy, gdyby wszyscy trzymali