Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +169
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Salido +209
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz

- piesi
- hulajnogi
- hulajnogi elektryczne
- deskorolki
- snake boardy
- rolki
- biegacze (rozumiem, że nawierzchnia koloru czerwonego ma większą zajebistość?)
- a dziś na deser bombelek w trójkołowym wózku z biegnącą fit-madką
Jak w lesie.
#rower #warszawa
Polecam serię "Droga tylko dla rowerów" na YT
https://www.youtube.com/watch?v=7xeb92fKbcQ
Najbardziej w-------ą piesi, upośledzeni rodzice z ich pociechami i inni rowerzyści którzy rozum zostawili w domu.
@Unik4t: Jeszcze nie widziałem użytkownika e-hulajnogi, który na DDR sygnalizowałby swoje zamiary
Mi o wiele bardziej, niż rolkarze, czy ludzie na hulajnogach elektrycznych, przeszkadzają rowerzyści wyprzedzający na czwartego, przejeżdżający na czerwonym i nie przejmujący się innymi użytkownikami. Ścieżki rowerowe nie są dobrym miejscem na wyładowywanie frustracji powstałej w wyniku niespełnionego marzenia o wygraniu Tour de France, a same ścieżki
Problem jest w braku myślenia i edukacji użytkowników.
@Unik4t: tego ze na hulajnodze nie da się bezpiecznie zasygnalizować skrętu, jedyne co zostaje to powoli zwalniać i się w miarę możliwości rozejrzeć
Ale zapomniałeś też o rowerzystach, którzy nie sygnalizują swoich zamiarów.
Swoją drogą zastanawiam się czy na DDR obowiązuje zasada "prawej ręki"?
@Wycu91: przede wszystkim, jeśli nie ma znaków.
@sargento: szkoda, że tam gdzie jeżdżę panuje wolna amerykanka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze, że prędkości na DDR nie są wielkie i przy dzwonach nic poważnego zazwyczaj się nie dzieje.
Komentarz usunięty przez autora
@NashBridges: nawet jeśli to co? Mają zakaz bo jaśnie pan @NashBridges: nie może z---------ć?