Aktywne Wpisy

Arbuzlele +527

Clermont +44
Przyznam, że przechodzi mnie lekki dreszcz niepokoju, kiedy przeglądam X albo wojenne tagi na wykopie i widzę, jak ludzie (w tym tacy nieustannie czymś się oburzający i chcący uchodzić za czystych jak łza prawilniaków) reagują z ekscytacją – jak jacyś najgorsi zwyrole – na filmiki, na których ktoś ginie na froncie. Jakoś bardzo przewrażliwiony moralnie chyba nie jestem, ale śmierć wydaje mi się należeć do sfery sacrum i niezależnie od tego, jak

- piesi
- hulajnogi
- hulajnogi elektryczne
- deskorolki
- snake boardy
- rolki
- biegacze (rozumiem, że nawierzchnia koloru czerwonego ma większą zajebistość?)
- a dziś na deser bombelek w trójkołowym wózku z biegnącą fit-madką
Jak w lesie.
#rower #warszawa
Komentarz usunięty przez autora
@Unik4t: Najgorsi piesi. Ostatnio prawie wpadłam w babę, bo jechałam drogą rowerową, a ta przecinając mi drogę nagle bez sensu stanęła i zaczęła sobie grzebać w torebce. Jak normalnie w ogóle nie używam dzwonka, tak ją obdzwonkowałam, żeby sobie wiedziała baba głupia. (・へ・)
Komentarz usunięty przez moderatora
Na jezdnie bym tym nie wyjechal
1. Jazda raz jezdnią raz chodnikiem - bo tak się światła układają.
2. Zbyt szybka jazda po DDR i chodnikach.
3. Jazda po jezdni mimo DDR, bo kółka jaśnie Pana nie radzą sobie z kraweznikami, poza tym przecież PAN TRENUJE XD
4. Wjazd na pełnej na przejściach dla pieszych
5. Ogólnie pojęte chamstwo i
Piesi ogólnie nie myślą że jest inny uczestnik i nie obejrzy się, tylko idzie. W większości przypadków.
@LisiOgon: jak słyszysz skoro większość ludzi nie potrafi ze sobą przeżyć 2 minut sam na sam bez słuchania disco polo/popu/rapsów w słuchawkach? o.O
@baal80: dlatego ja często takie #!$%@? spycham xD
Jeszcze hulajki elektryczne to nie problem, bo dosyć #!$%@?ą, ale reszta to rak. Najgorsi są rolkarze, bo zajmują całą szerokość i są wolni.