https://spidersweb.pl/autoblog/fiat-125p-na-sprzedaz-serbia/ xD TL;DR - Jakiś Janusz przeczytał artykuł Motobiedy o tym, że Fiaty 125PZ składane w Jugosławii można tanio kupić w Serbii i prawdopodobnie znalazł w serbskim internecie ogłoszenie dot. takiego taniego Fiata w kiepskim stanie i sam go wystawił na OLX za 17 tysięcy złotych, przy czym sprowadzić go z Serbii na własny koszt musi kupujący xD #motobieda #samochody #motoryzacja #125p #bekazpodludzi
@jezely_pan_pozwoly: bo te auta nigdy nie były dobre, poza paroma wyjątkami XD kiedyś może i wzbudzały ochy i achy, ale na przysłowiowym Zachodzie były kupowane, bo były tanie ( ͡°͜ʖ͡°)
@jezely_pan_pozwoly: dokładnie, motobieda to c-----y kanał, nawet nie odpalam tych filmów bo każdy to nudne p---------e o rzeczach które nie są interesujące.
@WszeborWlostowic: @wytrzzeszcz: @SonyKrokiet: @jezely_pan_pozwoly: @Mamiser: Ta cena mi coś przypomniała, pewnego razu gostek pisał, że ma problem z gaźnikiem w sowim 1.1 podjechałem na miejsce załamka od razu, handlarz zabytkowych samochodów, podkręcił obroty na full i wywaliło uszczelkę w gaźniku. Ogólnie proponował mi bym go odkupił, ogólnie mam słabość do tego lakieru i ten mi wyskakuje z ceną 12 tysięcy zł złapałem
TL;DR - Jakiś Janusz przeczytał artykuł Motobiedy o tym, że Fiaty 125PZ składane w Jugosławii można tanio kupić w Serbii i prawdopodobnie znalazł w serbskim internecie ogłoszenie dot. takiego taniego Fiata w kiepskim stanie i sam go wystawił na OLX za 17 tysięcy złotych, przy czym sprowadzić go z Serbii na własny koszt musi kupujący xD
#motobieda #samochody #motoryzacja #125p #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora