Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
To był maj, przepiękny maj... (ʘ‿ʘ)
Udało się! Na początku miesiąca chciałem zaliczyć 430 km, potem już ostrzyłem pazury na 500 km, w ostatnich dniach realne stało się 555 km...
Jest! 558 km! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
To było autentyczne wariactwo. Nigdy nie miałem choćby zbliżonego kilometrażu, chyba też nigdy więcej takiego nie wyrobię - wiem, wiem, przy 350 też tak twierdziłem ale tu jest "trochę" inna sytuacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tradycyjne popołudniowe trio - Łąki Nowohuckie, wały i Lasek Mogilski. Gorrrąco - na termometrze 24°C, Słońce paliło w czerep... nie dałem się i dociągnąłem dychę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Było super!
Miłego weekendu!
@enron: O k---a. Czytałem posta, i myslałem "no spoko, ale 60km co 3 dni na rowerze to nie taki znowu wyczyn", a tu zonk. Gratulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@miesozerna: 39 treningów, łącznie 48,5 h w – średnia 5:10 min/km. Ze względów logistycznych musiałem odpuścić sobie jedną niedzielę.
@Pilaf: niech się wstydzi ten kto widzi (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@enron: Echhh, w takim razie powiem jedno: życzę zdrowia i mocnych stawów. Serio.
@ksab: dzięki, zawsze się przyda (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
Kilometraż szalony. Nie wiem jak dajesz radę się regenerować, zwłaszcza że prawie nie śpisz :)
@oldgamesfan: sam nie wiem, ale nawet garmin już nie pyszczy i po biegu mówi z reguły "zalecany odpoczynek 18 godzin" - czyli doszedł do wniosku że mi tyle styka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szosówka... to nie dla mnie. Może gdyby była gęsta sieć wspaniałych dróg rowerowych po całym kraju to co innego, ale tak to człowiek cały czas ryzykuje życiem. Jeszcze ew. MTB - można sobie bezdrożami pomknąć.
@enron Sprawdź czy użyłeś poprawnego ostatniego dystansu (371213.7) http://www.wykop.pl/tag/wpisy/sztafeta/wszystkie/
Do dodawania wpisów możesz użyć także dodatku aninim1133: http://ruszdupe.anonim1133.me
Podpowiedź:
371213.7 - 10.11 = 371203.59