Wpis z mikrobloga

Byłem świadomy w czasie zabiegu, tzn znieczulenie podpajeczynkowe

@nalot_1: też miałem. Niby coś się pamięta, ale na ten "głupi jaś", którego podają przed zabiegiem tak kopie, że czujesz się jak na dobrej imprezie ( ͡º ͜ʖ͡º) Mnie operowali młodzi lekarze, puścili sobie muzyczkę, ploteczki i w ogóle super atmosfera.
  • Odpowiedz
Lekotka prawie cała wycieta

@slawomirus: no to może zacznij się już zapoznawać z metodami protetyki kolana... ( ͡ ͜ʖ ͡)Przy dużych uszkodzeniach łąkotkę można implantować i nawet prywatnie nie kosztuje to fortuny, a znacznie wydłuża żywotność stawu.
  • Odpowiedz
@geuze no ja juz mam odczucie że kolano jest dość mocno zużyte. Przytyłam od operacji prawie 30 kg a noga jest dość mozno obciążona. Zapoznam się z tematem. Dzięki za info
  • Odpowiedz
@nalot_1 Szybkiego powrotu do zdrowia Mireczku! (òóˇ) Miałem robiony ACL w styczniu. Obyło się bez drenu. Po 2 miesiącach już truchtałem, a teraz robię wszystko razem z kopaniem piłki. Rehabilitacja i zarządzanie obrzękiem najważniejsze.
  • Odpowiedz
@slawomirus: jednak masę warto zgubić przy problemach z kolanami. Wiem, że nie jest to łatwe, ale sam zgubiłem permanentnie prawie 15kg. Z kolanami nie ma żartów - rezonans kosztuje 700zł jeżeli nie chcesz czekać w kolejkach i jest dużo ośrodków, które w Polsce się tym zajmują.
  • Odpowiedz