Wpis z mikrobloga

#cyberpunk2077 #gry #rpg

https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/bqi9dm/source_cyberpunk_2077_release_date_to_be_revealed/

Redzi mówili kiedyś, że bardzo lubią podejście Bethesdy względem premier czytaj prawie gotowy produkt i nieodległa data premiery (chociaż prawie gotowy produkt to spore nadużycie względem Bethesdy xD) zatem możemy się spodziewać premiery jeszcze w tym roku lub na wiosnę następnego.

Jeżeli to ta druga opcja to szkoda, ale Bloodlines 2 raczej dostanie po mordzie w wynikach sprzedaży ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 11
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Need: taaaa, wystarczy spojrzeć na to co się działo z premierą trzeciegi wiedźmina po ogłoszeniu daty. Ile razy była przekładana? 2?
  • Odpowiedz
  • 5
@Need: według mnie ten cyberpunk za szybko został ogłoszony, cdpr może nie dac sobie rady z hypem budowanym przez lata

Co do bloodlines 2 to nie chciał bym żeby historia się powtórzyła i wyszedł w tym samym dniu co inna popularna oczekiwana gra ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
według mnie ten cyberpunk za szybko został ogłoszony, cdpr może nie dac sobie rady z hypem budowanym przez lata

@Bruske:

to prawda, mam nadzieje że wiedzą co robią.
  • Odpowiedz
@Need: Pierwszy teaser Fallout 4 - tuż przed E3 2018, premiera w listopadzie 2015.
Pierwszy teaser CP 2077 w 2013 r. Premiera? 2019 i wciąż nie ma. Faktycznie, takie samo podejście xD
  • Odpowiedz
@Bruske: też mi się wydaje że trochę za szybko, nic by się nie stało jakby w tym roku go zapowiedzieli. Chyba że faktycznie będzie data premiery na E3 i gra wyjdzie na święta albo początek nowego roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz