Wpis z mikrobloga

Dzisiaj UX Design for Web Developers [Video] (Thursday, December 31, 2015)

https://www.packtpub.com/packt/offers/free-learning

#packtpubfreelearning #ux #webdev

odpowiedź dlaczego nie możesz pobrać "nowych" książek

pdfy/epub/kindle są dostępne dla pozycji zgarniętych za darmo do końca 2018. Nowe pozycje wchodzą tylko na readera. Jeśli coś macie zgarniętego wcześniej a pozycja pojawia się ponownie, to w "moje ebooki" pojawi się dwa razy, raz z pobieraniem a raz tylko z readerem
konik_polanowy - Dzisiaj UX Design for Web Developers [Video] (Thursday, December 31,...

źródło: comment_3RiE9zCXsEXx3BQnLJ2tPLyXBsX3HIPQ.jpg

Pobierz
  • 11
@LubieKiedy: Wszystko, tam nie ma podstaw, to jest tzw. nowoczesna literatura typu zapychacz, jakiś screeny z internetu, #!$%@? wykresy bez sensu, powielanie setek bzdur jakieś grafy z dupy w rozdzielczości 300x300. Szkoda tracić czas na to. Już lepiej przeczytać 'zen prezentacji' która jest o niebo ciekawsza i pisana z konkretami, może nie konkretnie o stronach web ale o UX prezentacji i łatwo można przełożyć to sobie na strony web.

Dodam, że
@controll: no, konkretna odpowiedz :)
ja lubie jak czasem na medium wpadne na rtykul gdzie z lewej mam napisane GOOD, z prawej BAD i pokazane dobre i zle praktyki. Wiadomo, że to trzeba badać, mierzyć, ale jak ktoś w pojedynke robi mały projekt to na sam start MVP moze byc dobre