Aktywne Wpisy
zibizz1 +416
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
źródło: parkowanie
Pobierz
Rad-X +17
Czy puścilibyście na wesele żonę gdyby dostała zaproszenie jako osoba towarzysząca od kolegi?
#zwiazki #kiciochpyta
#zwiazki #kiciochpyta

Jestem freenalcerem. Zależy mi na ciekawych projektach, dlatego projektuję indywidualnie. Nie opieram się na szablonach, ponieważ chcę dawać czysty produkt o wysokiej jakości. Ściśle współpracuję z klientem i daję indywidualną wycenę.
Przyjmuję zlecenia z całej Polski i wystawiam faktury VAT.
Koniecznie sprawdź mnie na https://royalcode.eu.
Będę wdzięczny za feedback i polecenie. Daję gwarancję jakości - zależy mi na poleceniach moich klientów.
#webdesign #webdev #tworzeniestron #webdeveloper #programista15k #programowanie #programista #php #wordpress #shoper #prestashop #seo
Nie masz favicona na stronie
Wordpress też "tworzy strony na html" tylko dynamicznie generuje treść, co nie znaczy, że nie używa html, bardziej by pasowało "Czy warto tworzyć strony bez CMS?"
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Specializuj się w aplikacjach, na pewno nie #wordpress , jak już #php , to jakieś #laravel , #symfony , chodź osobiście uważam że nie jest dobrym wyborem. Popularny, dużo pozwala, stosunkowo niski próg wejścia, sprawił mase projektów których nie chciałbyś rozwijać.
Backend to #python #