Aktywne Wpisy
askey +176
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

Stgx +335

Sugerowanie, że to informacja nieprawdziwa to oczywiście tutaj zwykła manipulacja. Ktoś tam zarzucał, że Jaok nie jest dziennikarzem TVP i to był rzekomo powód zakopu (xD). Szkoda tylko że sam Jaok ogłosił to po 22:00 a film jest starszy i na nim raczej nadal
@animelover_97: Sprawa ich z------a xD
@Nieprzyjazny_Ziemniak: to zabawne, biorąc pod uwagę że to właśnie oni najczęściej się na nie nabierają
https://www.inverse.com/article/51571-who-believes-in-fake-news-religious-fundamentalists
Komentarz usunięty przez moderatora
@kupuje_bulki_w_almie: Ja mam nawet jego książkę w domu, ale i tak uważam, że to co zrobił było kretyńskie.
@Kempes: Jaki nowy? Działa cały czas, bo lecą kilka razy do roku różne grupki, bądż pojedyncze osoby za manipulacje z konserw i neuropek.
Reasumując, sam