Wpis z mikrobloga

@animelover_97: Heh, i tak jestem pod wrażeniem, że tyle wykopów zebrało. Spodziewałem się, że znalezisko zostanie szybko zakopane, ale nie szkodzi, ważne że się rozeszło :)

Sugerowanie, że to informacja nieprawdziwa to oczywiście tutaj zwykła manipulacja. Ktoś tam zarzucał, że Jaok nie jest dziennikarzem TVP i to był rzekomo powód zakopu (xD). Szkoda tylko że sam Jaok ogłosił to po 22:00 a film jest starszy i na nim raczej nadal
  • Odpowiedz
Cóż... nowy BanHammer wkrótce się szykuje? ( )

@Kempes: Jaki nowy? Działa cały czas, bo lecą kilka razy do roku różne grupki, bądż pojedyncze osoby za manipulacje z konserw i neuropek.
  • Odpowiedz
@animelover_97: Dopuszczasz możliwość, że część ludzi nie zamierza wyciągać jakichkolwiek wniosków po oglądnięciu paru sekund nagrania? W szczególności w kontekście dawnych fałszywych oskarżeń min. o rzekomym pobiciu? Czy ciężko wziąć pod uwagę formułę kanału pyta.pl? Całkiem możliwe, że sam Jaok przyniósł flagę i ten człowiek mu ją zabrał? Chociaż skłaniam się do wersji, że to prowokacja z ich strony (pyty) i człowiek z flagą również do niej należy.

Reasumując, sam
  • Odpowiedz
@Lipathor: Nie porównuje, tylko dzbanie zwracam uwagę na "zagrożenie demokracji", bo jak dobrze wiem, prawo do demonstracji jest zapisane w konstytucji i mam prawo insynuować takie rzeczy. Ty za to nie masz najmniejszego prawa mówić o manipulacji, bo co znalezisko jest na temat waszego lewackiego z------a, to wasza lewacka śmietanka zakopuje jako "spam" lub "informacja nieprawdziwa". Prawda w oczy kole
  • Odpowiedz