Aktywne Wpisy

mirko_anonim +16
✨️ Czy brak wiedzy ogólnej w związku to norma? Ⓘ
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .

Malenaa +4
Po tej kreatynie jabłkowej z kfd miałem często problemy żołądkowe. Macie do polecenia jakąś inną?
#mikrokoksy #mirkokoksy #kreatyna
#mikrokoksy #mirkokoksy #kreatyna
źródło: kfd-premium-creatine-250-g-kreatyna-monohydrat
Pobierz

Treść dotyczy porady w naprawie komputera.
Mam problemu z bootem. Dokładniej komputer ma swoje humorki i raz pokazuje dyski, drugim razem już nie. Komputer też ma problem z wyłączaniem się. Mianowicie po zamknięciu z systemu przechodzi etap zamykania, wszystko gaśnie, traci połączenie z monitorem.. poza komputerem - cały czas działa (wiatraki, grafika, dyski).
Co zrobiłem:
- Przełożyłem dyski do mojego pc i działały normalnie,
- Przepiąłem kable sata w inne porty,
- Zmieniłem kable zasilające,
- W biosie ustawiałem milion opcji i możliwości,
- wszystko podociskałem.
Może istnieje jakaś super opcja w płytach MSI (niezbyt prestiżowa wersja), ażeby dyski były widziane cały czas?
Na chwilę obecną eliminuje uszkodenie dysków, z racji działania ich na innym pc o czym pisałem na początku.
Śmiem przypuszczać, że może to być problem z zasilaniem, bądź płytą.
#pytanie #naprawakomputera #bootownie
Masz może jeszcze w zanadrzu pomysł na nie wyłączający się pc?
Robiłem top google, czyli:
- czyszczenie rejestru,
- opcjach zasilania odznaczyłem rekomendowane coś