Wpis z mikrobloga

@genocidegeneral a może znamię NK posłużyło nie tylko na znanie lokalizacji Brana ale także na szybkie odrodzenie się w razie jakiegoś niepowodzenia XD ehh my tworzymy sobie zajebiste teorie, wypisujemy sobie swoje przymyślenia a Dedeki i tak stworzą coś gównianego
  • Odpowiedz
@genocidegeneral Trochę sensu jest, ale czy Bran w ciele NK zabiłby wtedy Theon'a czy raczej postaralby się go ogłuszyć? Czy Bran przeszedłby przez mur akurat w miejscu gdzie najwięcej ludzi zginie? Zabiłby Umberow? Wybił wszystkich w Hardhome? Nie wydaje mi się.
  • Odpowiedz
@wjtk123 a może wiedział o proroctwie o "obiecanym księciu" który raz na zawsze miał pokonać zagrożenie z północy i pomyślał że, Jon nim jest, dlatego nawet nie podjął z nim walki w 3 odcinku? W końcu widział jak Jon zabija Białego Wędrowca, widział, że jest jeźdźcem-smokiem, i inne rzeczy które czyniłyby go na idealnego kandydata na obiecanego księcia. Zauważ, że kiedy Jon zbliżył się do niego, to on się po prostu
  • Odpowiedz
Trochę sensu jest, ale czy Bran w ciele NK zabiłby wtedy Theon'a czy raczej postaralby się go ogłuszyć

@Aztec26626: O tym jest przecież mowa. Bran z Theonem nie rozstali się w przyjaźni. Bran w ciele NK nie wie o tym, że Theon starał się odkupić swoje winy.

@genocidegeneral: Natomiast pytanie brzmi - czemu w Hardhome, przy walkach nad jeziorem albo idąc na Mur Bran nie mógł z trupów
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jan_K: no, totalnie się kupy nie trzyma. Czemu niby Bran miałby zostać takim złodupcem? Przybił dzieciaka do ściany, wymordował tysiące ludzi, myślę że w takim stanie mógł by zabić własne rodzeństwo. Chcialbym żeby serio się okazało że NK żyje i coś szykuję ale już się pogodziłem ze scenarzyści to zjeby i zniszczyli jego wątek.
  • Odpowiedz