Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +205
Mirki, trzymajcie mnie. Dworzec PKP w Gdańsku: chcesz przewinąć dziecko? Płać 4,50 zł i jeszcze biegaj, żeby szukać obsługi z kluczem.
A potem wielkie zdziwienie ekspertów, że dzietność w Polsce szoruje po dnie. Skoro kroją na kasę nawet za tak podstawową potrzebę niemowlaka w miejscu publicznym, to nie ma się co dziwić.
#gdansk #zalesie #demografia #dzietnosc #polska #patologiazmiasta #krajzdykty #
A potem wielkie zdziwienie ekspertów, że dzietność w Polsce szoruje po dnie. Skoro kroją na kasę nawet za tak podstawową potrzebę niemowlaka w miejscu publicznym, to nie ma się co dziwić.
#gdansk #zalesie #demografia #dzietnosc #polska #patologiazmiasta #krajzdykty #
źródło: 1000031330
Pobierz
Salido +356
Minął 15. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
59 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
63 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
59 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
63 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-6
Pobierz

I promuja jakies smieciuchy,obrazaja etfy ze niby gejowskie, (czyli tworzenie nowych trendow)
A wiadomo ze z smieciuchow do CFD to juz krotka pilka bedzie, czyli core zarobkow XTB na frajerach,
26tys ludzi na tagu, ze 100 niepelnosprytnych pozytecznych idiotow co "smieszkuja" a tak na prawde to rozwalili tag, i przez ta sciane CHLAMU nie ma sensu tu zagladac i tego czytac,
BRAWO moderacja...
#gielda #moderacja #xtb #inwestycje #inwestowanie #przemyslenia #takaprawda
@ParadygmatYT: JA 80% w nasdaq100 etf
10% w smieciuchach POET,NEHC,UAMY itp.
10% w gotowce na wachlowanie tu i tam na spadkach.a tak to czeka na wolnych srodkach xtb 4%,
w 2 lata £7.000 zysku z okolo £24.000, takze nie peroniarz
@Dupazbita: Ja w uk na xtb, i nie mam wstepu na wig,
@curiousboi: Ja dostalem akcje rolce roysa za £11, za polecenie znajomego, na szczescie nie cfd
Promowane jest to całe gowno w momencie gdzie na tag wchodza nowi uzytkownicy, ktorzy chca zaczac przygode z inwestowaniem i wmawia im się, ze etf, to gowno, a jest zupelnie na odwrot. Plusik kolego, bo mądrze prawisz.
@rosen: Ale ja zadowolony z mojej strategii, zyski sa,
Tylko widze ktos tu usilnie przepycha nowy trend "inwestowania" w smieciuchy, Wiec obstawiam ze XTB macza w tym palce.
@ParadygmatYT: podejrzewam, że @adamsowaanon przeinwestował w ETFy
@adamsowaanon: to w dużej mierze naganiacze klientów na ryzykowne inwestycje, bo pewna znana platforma inwestycyjna płaci gruby hajs agencjom reklamowym, a te prowadzą marketing szeptany na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Już w przeszłości były tu podobne akcje. Nie powinno nikogo dziwić, że w krótkim czasie, dzięki multikontom ten tag urósł do 26k