Aktywne Wpisy
kastrator2 +71
No dobra to podsumujmy:
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.

telemach20 +40

ponad 270 osób na tagu, 127 na liście do wołania, a plusuje tylko ~15 mirków ( ͡° ʖ̯ ͡°)
18 kredytów - ważny pół roku.
jak ktoś nie ma konta i chciałby wypróbować hulajnogi to zapraszam na PW to wyślę 32 kredyty na start.
Przypominam cennik:
Wypożyczenie hulajnogi – 2,50 zł (7 kredytów)
minuta jazdy – 0,45 zł/min (1 kredyt)
hive działa w #warszawa oraz #wroclaw
---
Zapisz się na listę kodypromocyjne to będziesz wołany jako pierwszy do każdego fajnego kodu.
Obserwuj lub czarnolistuj #kodyodlubiekiedy
Mam jeszcze prośbę - kliknij Pajacykowi w brzuszek (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_g2qj9B1g3EjUU4fYA4KLQcovydfvMc1K.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @LubieKiedy @Unik4t @Hubtar @vladek @daox @adam2a @mateusz-szelag @stefan-trzcina @Tytanowy_Lucjan @banczi @maciekpod @kamiol3 @jestem_mike @MoNdrYzWarSzaWy @kotbezbuta @lofca @Raum @jrihebhsf @T1tos @Mato @FLAC @Pan_Mysz @mtsTM @marsnapada @janpostal @pdgawrosz @mati5e @marynowanyogorek @985d4fqa8vds4dd488
Mi tez dzis znikneło 15 kredytów chyba