Aktywne Wpisy

Melkovva_ +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mechaos +7
Mireczki, do 33 roku życia stroniłem od #ksiazki. W marcu kupiłem żonie #kindle i oszlalalem. Kupiłem drugiego odrazu i tak sobie czytam. Wiedźmin nadrobiony, diuna też, władca poerscieni, Hobbit, dzieci hurina i reszta też. Trylogie metro skończyłem też, dzisiaj dosłownie.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
źródło: kawa
PobierzJak coś kochasz, to raczej się na tym skup, a nie chodź i mów, że to jest najlepsze i wszyscy się mylą. Dej żyć.
@telemach20: tylko to nie ma nic wpolnego z kawa
Kawa za 20 zeta czy galka lodow za 10 to jakis absurd i ja tego nie akceptuje.
Podobnie jak hambixow z budy za 50 ziko.
@Logan00: jeżeli zatrzymałeś się na etapie sprzed 20 lat, kiedy sypali najtańszą rozpuszczalną i zalewali gorąca wodą, to tak. Jak masz współczesny, dobry automat, to nie rożni się niczym od tego co w domu sobie zrobisz. Ale to zależy od tego jaki ekspres jest w środku i jaka mieszkanka kawy, no i czy młynek jest ustawiony pod tę mieszankę kawy. Np. na
@telemach20: zastanów się, co do tego automatu tankują i jak poustawiali dozowanie, żeby wyjść na swoje :D