Aktywne Wpisy

Krunhy +2
Wyrobiłem gniazdo imbusowe w mega zapieczonym pedale SPD. Niestety nie ma nasadki na klucz francuski z drugiej strony. Co z takim pedałem zrobić? Wiercić?
#rower #serwisrowerowy
#rower #serwisrowerowy
źródło: temp_file618654181635489173
Pobierz
galek +12
O co chodzi z tą "warością" życia u natalistów?
To jest jakieś biologiczno społeczno religijne mambo dżambo w stylu:
Życie jakie by nie było to jest lepsze od nieistnienia
Nawet
To jest jakieś biologiczno społeczno religijne mambo dżambo w stylu:
Życie jakie by nie było to jest lepsze od nieistnienia
Nawet
źródło: temp_file402002507388557531
Pobierz

Tak co do ciekawostki jak wyglądała ofensywa Jazz, obrona Rockets i dlaczego ta seria sprawiała wrażenie jakby Goliat r------ł mrówkę butem.
Główny wniosek to trochę to co już pisaałem, czyli genialna praca piłką i zagraniami, mądra ofensywa, jeżeli twoi gracze nie potrafią niczego specjalnego. Żaden z zawodników w zasadzie nie ma 'go to' move, który w momentach kiedy rzuty nie wpadają ratuje ofensywy (Harden, Kyrie itp. itd.), a chyba w głowie przegrali już przed serią skoro k---a procenty były tragiczne. Ilość sytuacji które były podobne do warunków treningowych, które większość graczy nba powinna rzucić (co jest popularnym poglądem "hurr durr wszyscy grajo trzy i rzucaja cokolwiek"). Ciekawe jak Pop podzieliłby role i zaprojektował ofensywę drużyny z tym talentem jaki ma Jazz - ale nie sądzę żeby poszedł w midrange bo tego też nie ma xD
Ale c--j, przegrana to przegrana, nie ma co przereagowywać. Koszykarsko to Jazz nadal puka do czołówki, trzeba zrobić krok w FA. A jako widz mam przyjemność z oglądania ball movementu.
Na miejscu Rockets zastanawiałbym się serio czy są w stanie bronić perimeter drużyn lepszych. Pytanie czy oni dawali tyle dobrych rzutów przeciwnikowi, bo wyscoutowali ze procentowo to ceglarze - czy nie maja IQ, skilla i woli żeby zatrzymać coś więcej niż isoball (zapakować painta bo wiesz, że drive będzie od jednego gościa, center bez podania jest totalnie nieefektywny a rzucający jak dostaną to s-------ą). Te statystyki potwierdzają tylko 'eye test' i czekam na serię z GSW.
#nba #takenote
Przez co plucie na Westbrooka jest bardziej na decision making - kończenie posiadań samemu jeszcze przed sytuacją kiedy zawiodła ofensywa. Co innego kończyć akcję samemu w