Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

jmuhha 0
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz

Tak się zastanawiam, czego wy oczekujecie od drużyny, która dopiero co układa sobie mappool. Właśnie Devils.One nie powinno być hejtowane, tylko cierpliwie czekać, bo jest to jedyna drużyna na polskimi podwórku, która wydaje się być ułożona i w przeciągu 6 miesięcy będzie coraz wyżej w rankingu hltv. Nie oszukujmy się, ale jest godzina 1:30, a grają od tej 18 ? Gdzie wcześniej zapewne zagrali jakieś PCW, czyli zaczęli grać od 16. Poza tym, jako jedyni prezentują jakiś poziom z PL. Uwierzcie mi, ale ułożenie map, taktyk, zgrania trochę jeszcze zajmie a widać po nich, że są zmotywowani.
Nie odpowiedzialas mi na pytanie czemu ENCE nie zaczelo grac tak dobrego CSGO w pare dni? przeciez MSL potrzebowal 10dni a ENCE pare miesiecy.
@itsokaytobegay: Nie zaczęło czy nie widziałeś, że zaczęło? Musieli grindować od samego dołu, od otwartych kwalifikacji, nie pojawiali się na dużych turniejach, już widzę, jak oglądałeś ich mecze. ;p Ja tam nie oglądałam, więc nie wiem, jak grali; ale patrząc po wynikach - już od pierwszych dni jak przegrywali, to najwyżej po dogrywkach i wyrównanych meczach. Ciężko powiedzieć, że nie
Nigdzie nie
@itsokaytobegay: Ale ENCE to kiepski przykład i analogia. Bo oni po dwóch miesiącach od POWSTANIA DRUŻYNY kwalifikowali się na największe turnieje. MSL mówił o 10 dniach/3 tygodniach po wymianie jednego zawodnika.
Devils.one
@itsokaytobegay: Ech...
A to, że wygrali Eleague, grając 19 dni z Adrenem, to, jak rozumiem - tak samo jak wygrane mecze ENCE przeciwko Kinguin - wyrzucamy z pamięci, to się nie liczy,
Z tym zgrywaniem się to taka pół prawda, bo na polskiej scenie był tylko jeden przypadek, że potrzeba było czasu, żeby wszystko zaskoczyło. W większości przypadków drużyna utrzymywała swoją dawną formę.
Lipiec 2006 kuben dołącza do pentagramu i dwa miesiące później wygrywają majora. Od tej pory są cały czas jedną z topowych drużyn w 1.6. Mieli co prawda wygrane turnieje typu sec w 2005, ale to tylko główna