Wpis z mikrobloga

#csgo
Tak się zastanawiam, czego wy oczekujecie od drużyny, która dopiero co układa sobie mappool. Właśnie Devils.One nie powinno być hejtowane, tylko cierpliwie czekać, bo jest to jedyna drużyna na polskimi podwórku, która wydaje się być ułożona i w przeciągu 6 miesięcy będzie coraz wyżej w rankingu hltv. Nie oszukujmy się, ale jest godzina 1:30, a grają od tej 18 ? Gdzie wcześniej zapewne zagrali jakieś PCW, czyli zaczęli grać od 16. Poza tym, jako jedyni prezentują jakiś poziom z PL. Uwierzcie mi, ale ułożenie map, taktyk, zgrania trochę jeszcze zajmie a widać po nich, że są zmotywowani.
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@GlobalEliteShop akurat w vp jest problem Snax i jego charakteru i cwaniactwa -snax + dobry igl i nagle VP zacznie wygrywać. Popatrz na skład Astralis jeszcze 1.5 roku temu :) + dojście magiska, gdzie wiele osób krytykowało to posunięcie.
  • Odpowiedz
  • 1
@lordNjordhr Uwierz mi, że wiem o czym mówię. Ty grałeś jakieś fc cupy na 10lvl a oni quali do ESL. Znacząco różni się gra mixowa czytaj twojej drużyny, a takiego DO które strata się grać i jednocześnie poprawiać wyuczone standardy.
  • Odpowiedz
  • 2
@lordNjordhr ja za krytykowanie VP jestem znany szerszej publiczności od 2k16 roku (ʘʘ). Poza tym jak mi ptaszki cwierkaly kto dojdzie do vp to wiedziałem, że to nie wyjdzie. Od samego początku powinien wejść: Michu, snatchie, toao, vegi i taki Innocent co pograł na scenie eu i mógłby coś świeżego wnieść do polskiego stylu gry.
  • Odpowiedz
@ArTeM6322: no ale nie no, 5 min przed meczem z optic zrobili mega comeback na sprout, fakt faktem, ze nie pownni sie z nimi tak meczyc no ale sam fakt :P juz ten drugi meczyk mogli by na jutrzejszy dzien przelozyc ;p
  • Odpowiedz
@GlobalEliteShop: Ludzie ktorzy graja profesjonalnie czy trenerzy mowia czesto ze druzyny potrzebuja czasu, czasami 3-4 miesiecy zanim cos zaskoczy, dobracowac map-poll, zgrac sie itd. Wiadomo sa akcje typu Mouz ktore od strzala gra super ale takie cos czesto sie nie zdarza. Mysle ze ci ludzie maja wiecej pojecia o profesjonalnym graniu niz Ty i to nie jest nic mistycznego ze druzyny potrzebuja czasu.

NP takie Faze, od razu nie grali
  • Odpowiedz
@ArTeM6322: a jaki jest punkt wspólny wszystkich drużyn poza VP w ostatnich 4 latach? G2, Vexed etc etc. Już nie pamiętam wszystkich organizacji, non stop roszady i zamiany między sobą. Wyniki? Mierne, góra to grupa majora (co na ten moment byłoby zajebistym sukcesem). VP było światową topką. Skąd przekonanie, że jak weźmiesz 5 gwiazd z PPL zamiast graczy, którzy przynajmniej w teorii wiedzą jak wygrywać oraz jak grać na dużej
  • Odpowiedz
Nie oszukujmy się, ale jest godzina 1:30, a grają od tej 18 ? Gdzie wcześniej zapewne zagrali jakieś PCW, czyli zaczęli grać od 16.

@ArTeM6322: A Optic nie grało od 18 i wcześniej nie grało żadnych scrimów? Już nie traktuj Devils.one jako jakiś wielkich ofiar, co to mieli koszmarne warunki, nie to, co wszyscy inni, bo wcale tak nie było. Szukanie wymówek na każdą przegraną jest tak cholernie śmieszne...

Uwierzcie mi, ale
ju_q - > Nie oszukujmy się, ale jest godzina 1:30, a grają od tej 18 ? Gdzie wcześnie...

źródło: comment_mlRd5jVDOaVKyFxpnaEa03hLCaSH3pWG.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@ju_q: ale my chcemy team na miarę minora/max grupy na majorze czy chcemy coś pokroju starego VP które j----o Astralis? ;) Od kwali na majora do top 4 jest bardzo długa droga. Było mnóstwo teamów typu Flipside, które regularnie grały w top 20 a NIGDY nie wygrali dużego eventu. Według mnie tutaj musi nastąpić przełom i nieważne jak długo VP będzie przegrywać, ja nadal stawiam, że prędzej oni to zrobią
  • Odpowiedz
ale my chcemy team na miarę minora/max grupy na majorze czy chcemy stare VP które j----o Astralis? ;)

@franek13: Ja tam nie wiem, czego chcecie. ;p Fakty są jednak takie, że Taz w Devils.one wcale nie robi aż takiej różnicy i drużyna z nim wcale nie jest znacząco lepsza niż trzy inne bez niego.
  • Odpowiedz
@ju_q: np Kubik na swoich streamach czesto tak mowil, byl jeszcze program Obszar B-----y gdzie Destru o tym czesto wspominal, Snax na streamie u Pago (jeszcze przed wyrzuceniem Toao) srednio chce mi sie teraz to szukac.

Co do MSL to napisalem ze niektore druzyny szybko lapia ten dryg i sa w stanie grac na wyzszym poziomie a inne potrzebuja czasu wiec to nie jest nic mistycznego.

Jezeli zadne druzyny nie
  • Odpowiedz
srednio chce mi sie teraz to szukac

@itsokaytobegay: Aha. No szkoda. A kiedykolwiek będzie Ci się chciało?
Bo wiesz, póki co - zgodnie z informacjami, które obecnie mam - wszystko sobie wymyśliłeś, nikt takiego nigdy nie powiedział, żadne źródła Twoich "informacji" nie istnieją.

Szkoda, że nie macie nawyku posługiwania się informacjami, które potraficie udowodnić, tylko tak paplacie na prawo i lewo byle co, "ktoś", "coś", "kiedyś", "gdzieś"...
  • Odpowiedz