Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +57
źródło: temp_file2061079951128373731
Pobierz
Zepsutetagi +11
źródło: temp_file3420756527053372755
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file2061079951128373731
Pobierz
źródło: temp_file3420756527053372755
PobierzWykop.pl
Tak się zastanawiam, czego wy oczekujecie od drużyny, która dopiero co układa sobie mappool. Właśnie Devils.One nie powinno być hejtowane, tylko cierpliwie czekać, bo jest to jedyna drużyna na polskimi podwórku, która wydaje się być ułożona i w przeciągu 6 miesięcy będzie coraz wyżej w rankingu hltv. Nie oszukujmy się, ale jest godzina 1:30, a grają od tej 18 ? Gdzie wcześniej zapewne zagrali jakieś PCW, czyli zaczęli grać od 16. Poza tym, jako jedyni prezentują jakiś poziom z PL. Uwierzcie mi, ale ułożenie map, taktyk, zgrania trochę jeszcze zajmie a widać po nich, że są zmotywowani.
Komentarz usunięty przez autora
NP takie Faze, od razu nie grali
chlopie ego ci w------o bardziej niz lechowi walesie po tym jak sam obalyl komune
@ArTeM6322: A Optic nie grało od 18 i wcześniej nie grało żadnych scrimów? Już nie traktuj Devils.one jako jakiś wielkich ofiar, co to mieli koszmarne warunki, nie to, co wszyscy inni, bo wcale tak nie było. Szukanie wymówek na każdą przegraną jest tak cholernie śmieszne...
źródło: comment_mlRd5jVDOaVKyFxpnaEa03hLCaSH3pWG.jpg
Pobierz@franek13: Ja tam nie wiem, czego chcecie. ;p Fakty są jednak takie, że Taz w Devils.one wcale nie robi aż takiej różnicy i drużyna z nim wcale nie jest znacząco lepsza niż trzy inne bez niego.
Co do MSL to napisalem ze niektore druzyny szybko lapia ten dryg i sa w stanie grac na wyzszym poziomie a inne potrzebuja czasu wiec to nie jest nic mistycznego.
Jezeli zadne druzyny nie
@itsokaytobegay: Aha. No szkoda. A kiedykolwiek będzie Ci się chciało?
Bo wiesz, póki co - zgodnie z informacjami, które obecnie mam - wszystko sobie wymyśliłeś, nikt takiego nigdy nie powiedział, żadne źródła Twoich "informacji" nie istnieją.
Szkoda, że nie macie nawyku posługiwania się informacjami, które potraficie udowodnić, tylko tak paplacie na prawo i lewo byle co, "ktoś", "coś", "kiedyś", "gdzieś"...