Wpis z mikrobloga

Jeszcze napisz nam, że każdy kto sumiennie i ciężko trenuje będzie wstanie kiedyś wziąć 200 na klatę xD

@r4do5: Naturalnie? Taki wynik jest naprawdę tylko dla nielicznych dostępny. Jednakże uważam że naturalnie każdy do 150-180kg będzie w stanie dojść, oczywiście jednym to zajmie krócej a innym zdecydowanie dłużej.

Zresztą nie każdy nawet da radę tak ciężko trenować jak wg ciebie się powinno albo po drodze jego ciało się r------e jak
  • Odpowiedz
@IntruderXXL:
Tylko pojawia się pytanie, czy w dorosłym wieku da się wszystko zbudować od podstaw, czy są jednak takie elementy, które jeśli nie były stymulowane w wieku młodzieńczym poprzez aktywność fizyczną to nie są już do nadrobienia.

Wyobraźmy sobie człowieka, który całe dzieciństwo i wczesne lata dorosłe unikał aktywność fizycznej. Nagle w wieku 30 lat postanowił to zmienić. To zanim właśnie zbuduje te ogólne przygotowanie fizyczne, będzie budował siłę od
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: trochę śmiesznie brzmi od Ciebie zarzucanie komuś że nie potrafi trenować i pytać o wyniki w konkurencjach. W szczególności wiedząc, co sam napisałeś, że prawie cale życie jechałeś na zestawie dyskotekowym. Nie wiem czy ledwo rok siady robisz xD
  • Odpowiedz
@Kasahara: A nie wiem, nie znam się. Jak na taką wagę wydaje mi się, że wynik mało imponujący. Co kto lubi, ja bardziej podziwiam lepsze ratio do BW niż pogoń za cyferkami nie zważając na własną wagę ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz