Aktywne Wpisy

akNe +249
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Piter1489 +225
Jej rodakom np. trafiło się, że mogą zostać rozerwani na froncie przez granat zrzucony z drona ze styropianu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: 1000011958
Pobierz

Developer i przeszkolanka. Taki mezalians ma szansę przetrwać?
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@rissah: Co ciekawe - byłam kiedyś w Amaro, oprócz mnie i mojego ówczesnego partnera kilka par, jedna większa grupa i facet, który siedział sam. Wnioski i interpretacje niech każdy sam sobie wyciąga, ale tak mi się skojarzyło z OPem z tego wpisu.
@AnonimoweMirkoWyznania: przez takie posty aż mi potem czasem wstyd przyznać gdzie pracuję
tfu na ciebie kucu brudny xD
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@janeeyrie: ten facet siedział sam, bo jego przedszkolanka Bentleya z leasingu pilnowała na parkingu, a poza tym pewnie biednie ubrana była (nie to co developer w Balenciagach), a zresztą co nie dojadł to kazał jej na wynos zapakować, dobry i szlachetny pan.
Szkoda słów na OPa, szkoda
@AnonimoweMirkoWyznania: Pytasz jako kolo czy laska?
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: eee tam, betoniarka z Castoramy, Volkswagen T4 i tutoriale z jutuba i jedziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nie, sorry. Ty masz na myśli developerów od klikania. A to nie wiem, pewnie tak, ciężkie studia.
@grey_m: To dlaczego 90% kobiet wybiera mężczyzn lepiej lub przynajmniej równie dobrze zarabiających co one? Jesteście niepostępowe czy jak?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}