Aktywne Wpisy

wykop +28
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +7
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

Jego problem to czas urodzenia bo gdyby urodził się w 18 wieku to zamiast Matejki omawialibyśmy Beksińskiego.
#malarstwo #sztuka #malarz #przemyslenia #takaprawda #niepopularnaopinia
źródło: comment_kzmA7nQto9YVPbDknxtokRNG0ptUfRhg.jpg
Pobierz@pani_doktor_od_arszeniku: Ja, kiedy czytałem zapis całego tego tego pojedynku, to miałem wrażenie, że czytam całkiem niezłą powieść epistolarną z przeróżnymi zwrotami akcji i cały czas "kibicowałem" Beksińskiemu, a jednocześnie czekałem na jakieś potknięcie Dmochowskiego. No i to potknięcie nastąpiło bardzo szybko, jak to w przypadku wszelkiej januszerki - za duża pewność siebie, za małe umiejętności i wyczucie tematu, a kasa to nie wszystko. (
xD
Za każdym razem, kiedy ogladam "W hołdzie Beksińskiemu" muszę rozchodzić tę żenadę. Zdzisław płakał jak oglądał :P A propos zaglądałeś na stronę Dmochowski Gallery? Piszesz bardzo ciekawie, nie myślałeś o kilku wpisach na tagu? Czytałabym (。◕‿‿◕。)