Aktywne Wpisy
ziomus13 +840
Wczoraj córa 7lvl chciała siedzieć w domu. Wyciągnąłem ją siłą na spacer, razem z 0,5 rocznym latoroslem. Bez żony, bo zabrała się za porządki. Zabrałem ją najpierw do lasu, gdzie widziała sarny i mnóstwo ślimaków. Później na łąkę, gdzie ogladala sobie krowy. Na koniec na stację i pojechaliśmy sobie pociągiem. Połaziliśmy po mieście i po 1h pociągiem powrotnym wróciliśmy. Całość trwała 3,5h. Córa stwierdziła że to był cudownie spędzony czas. Nie sądziła,

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Jego problem to czas urodzenia bo gdyby urodził się w 18 wieku to zamiast Matejki omawialibyśmy Beksińskiego.
#malarstwo #sztuka #malarz #przemyslenia #takaprawda #niepopularnaopinia
źródło: comment_kzmA7nQto9YVPbDknxtokRNG0ptUfRhg.jpg
PobierzW porównaniu z niesamowitością twórczości - coś przedziwnego.
Koniec końców wyszło że to życie takie normalne nie było, ale sam warsztat zadziwiająco uporządkowany i codzienny
"Nigdy nie zadaję sobie pytania "co to znaczy" ani w odniesieniu do moich obrazów, ani do cudzych. Znaczenie jest dla mnie całkowicie bez znaczenia. Jest tyle warte ile smak czekolady w opisie literackim. Nie mogę pojąć że problem znaczenia może być dla ludzi aż tak istotny, jeśli idzie o obcowanie ze sztuką (…) Nie to
źródło: comment_RyVxJzXpaIvHOKV58oCf1Y6GQnA4ldfR.jpg
PobierzPoza tym uważam, że dużą wartość nadaje sztuce możliwość powiązania z innymi dziełami. W czerwonej parasolce widzę np główna bohaterkę "cudzoziemki" Kuncewiczowej, siedzącą samotnie.
A w beksińskim widzę scifi/fantasy z którego wyroslem w okolicach 16roku życia