Wpis z mikrobloga

Zaje$##$ mi w nocy auto sprzed domu - jak zobaczycie gdzieś czarne Audi A5 sportback to dajcie znać

Audi A5 Sportback, 2017
KR3FH41
czarne

VIN WAUZZZF52HA023822

mam nagranie na kamerze całego zdarzenia, później zgram i wrzucę bo teraz policja prowadzi czynności

#krakow #mikroreklama #audi #zlodzieje

http://www.wykop.pl/artykul/4894023/skradzione-mirkowi-czarne-audi-a5-sportback/
debenek - Zaje$##$ mi w nocy auto sprzed domu - jak zobaczycie gdzieś czarne Audi A5 ...

źródło: comment_wkXAxYsULm3DX1pGRoSgRMPv1Irk8DGC.jpg

Pobierz
  • 270
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale czy te kluczyki nie mają jakiegoś wyłącznika

@enron: ja tego właśnie nie rozumiem.

Mój smartfon za $1000 ogarnia że jak odłożę go na półkę (0 wskazań z żyroskopu) to znaczy że należy zablokować ekran. Jak mam go w ręce (żyroskop wariuje) to nie trzeba blokować.

Naprawdę żaden producent nie wpadł na pomysł żeby kluczyk po odłożeniu na półkę lub wieszaczek przestał nadawać sygnał? Czy może $10 za żyroskop to
  • Odpowiedz
@strongBAD: no złodziej się nie będzie pieprzył z takim autem, oni chcą szybko ukraść, a tu zanim koło przywiozę, wyniosą, przykręcą, zdejmą z lewarka, to minie z 10 minut, za długo bo dla nich liczą się sekundy, do tego czasu może ktoś przyjechać, albo wezwać pały
  • Odpowiedz
patrząc na ten filmik, odnoszę wrażenie, że dziś złodziej miałby więcej problemów z blokadą kierownicy, czy skrzyni, niż z tymi ich super zabezpieczeniami.
  • Odpowiedz
@debenek: > weszli do garażu żeby lepiej przedłużyć sygnał z pilota, co ciekawe garaż też otworzyli na pilota, a bramę wjazdową na osiedle wyłamali

No to pomyśl komu się naciąłeś ostatnio, bo wszystko wskazuje na to, że wiedzieli po co przyszli.
  • Odpowiedz
@debenek: ej czytałem że jak ukradli a jest ubezpieczone, to lepiej żeby nie znaleźli. Najlepiej podpytaj się jakiegoś prawnika co i jak.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Chrzonszcz: oj gupcze, marka premjóm, nie to co syfiaste japańce, których nikt nie kradnie!!!1
Noe będę pisać, że na biednego nie trafiło bo to z-----e, ale napiszę tylko o tym key-less, że to g---o. Od machania kluczykiem nikomu korona z głowy nie spadnie.
  • Odpowiedz
@miki4ever: bo zycie w Polsce to gra na wyzszym poziomie trudnosci! ;)
@jamtojest: maja urzadzenie ktore odczytuje sygnal z kluczyka(jeden zlodziej z nim podchodzi pod dom czy do garazu) i przesyla do drugiego, ktore ma zlodziej-kierowca. Auto odczytuje to tak, jakby zlodziej mial normalny kluczyk.
@cinematics: przy takim aucie to przyjada z kolem.
Widzialem patent ze wyjezdzajac na wczasy ludzie sobie sami blokady na kola zakladaja,
  • Odpowiedz