Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +218
Przed Wami kolejne #rozdajo, ponownie z motywem sportowym (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
thorgoth +76
Sopot mistrzem Polski. Dzietność w wysokości 0,69, najniższa w kraju, blisko najniższej w Europie. Owacje, oklaski, medale dla Sopotu.
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
Zgodnie ze statystyką WWF, gatunki zagrożone posiadające dzietność poniżej 0,8 to już skrajne zagrożenie wymarciem. Niedługo homo zoppotus trzeba będzie odłowić i rozmnażać sztucznie, żeby nie wygineli doszczętnie.
Jednocześnie:
- powiat sopocki jest jednym z najbogatszych w Polsce, dochód na głowe bliski 10k brutto
- doskonała sytuacja z usługami publicznymi, wolne miejsca we wszystkich żłobkach i przedszkolach
Audi A5 Sportback, 2017
KR3FH41
czarne
VIN WAUZZZF52HA023822
mam nagranie na kamerze całego zdarzenia, później zgram i wrzucę bo teraz policja prowadzi czynności
#krakow #mikroreklama #audi #zlodzieje
http://www.wykop.pl/artykul/4894023/skradzione-mirkowi-czarne-audi-a5-sportback/
@enron: ja tego właśnie nie rozumiem.
Mój smartfon za $1000 ogarnia że jak odłożę go na półkę (0 wskazań z żyroskopu) to znaczy że należy zablokować ekran. Jak mam go w ręce (żyroskop wariuje) to nie trzeba blokować.
Naprawdę żaden producent nie wpadł na pomysł żeby kluczyk po odłożeniu na półkę lub wieszaczek przestał nadawać sygnał? Czy może $10 za żyroskop to
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
No to pomyśl komu się naciąłeś ostatnio, bo wszystko wskazuje na to, że wiedzieli po co przyszli.
Noe będę pisać, że na biednego nie trafiło bo to z-----e, ale napiszę tylko o tym key-less, że to g---o. Od machania kluczykiem nikomu korona z głowy nie spadnie.
@jamtojest: maja urzadzenie ktore odczytuje sygnal z kluczyka(jeden zlodziej z nim podchodzi pod dom czy do garazu) i przesyla do drugiego, ktore ma zlodziej-kierowca. Auto odczytuje to tak, jakby zlodziej mial normalny kluczyk.
@cinematics: przy takim aucie to przyjada z kolem.
Widzialem patent ze wyjezdzajac na wczasy ludzie sobie sami blokady na kola zakladaja,
@n1troo: Ej, to jest świeże xD