Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +71
Siemano,
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
Masz poczucie, że marnujesz życie?
- Tak. 54.4% (560)
- Nie. 23.6% (243)
- Nie myślę o tym. 22.0% (227)
#tosty #gotujzwykopem #kulinaria #pytaniedoeksperta
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to maj 2026 rok.
…żeby wziąć udział w rozdajo:
• Daj plusika.
• Odpowiedz w komentarzu: Czy jest coś, co chciałbyś/chciałabyś „upolować” w obniżonej cenie z okazji zbliżającego się Black Friday? Coś na co czekasz od dłuższego czasu?
...a skoro o wydatkach mowa, powinniście wiedzieć, że możecie otrzymywać 5% zwrotu za wszystkie transakcje. Tutaj więcej szczegółów.
Chętnym proponujemy też zapisanie się do naszego newslettera. W ten sposób otrzymacie darmowy e-book pod tytułem „12 skutecznych metod na osiąganie dodatkowych dochodów”. Będziecie otrzymywać także przeglądy najlepszych promocji bankowych z wysokimi premiami. Zapiszecie się tutaj.
Rozdajo trwa do najbliższego poniedziałku włącznie. Ogłoszenie zwycięzcy w dniu następnym ;)
Wysyłka do wybranego punktu DPD Pick Up.
___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
#jakdorobicrozdaje #pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia #mikrokoksy
@JakDorobic_com: Zegarek, buty do biegania, może jakiś elegancki komplet dresowy
Dobra, to ja wezmę jakiś za 500.