Aktywne Wpisy

Ciortas +13
jakie macie podejście do pracy w której płaci się najniższą na umowie a reszta pod stołem? Byłem już na kilku rozmowach i wszędzie oferują tego typu rozwiązania, jeden szef mówił że tak robi 90%warsztatów bo koszta są ogromne jakby miał płacić pełną kwotę (chodzi o warsztaty samochodowe). Czy naprawdę w dzisiejszych czasach nie da się pracować bez kombinowania z wypłatami? Takie rzeczy sprawiają że nie mam ochoty siedzieć dłużej w Pl, ale

Przyjaciel_Rodziny +792

Komentarz usunięty przez moderatora
W̧ͦ̔ͫ̌̓̎͌̀ͨ͐̐ͦͦ̈̌̉̒̐͢͡͞͏̪̹͔̗̼̩̼̤̬͇Ỷ̡̛͈̣̟ͥ͗͆ͧͬ̒ͩ̾ͤ͛̐̀̚͡Kͦ͐̏̚͏́͏̡̧̗̣̣͔̻̯̦̜̣Ọ̵̯̥̘̗͙̜͉͙͈ͧͨͮ̎̃̊̈́̄ͣͮ͑ͣ̒̆͝͝P̪͓͈̱̜̳͖̤̼̝̩̰̞̓͊ͯ̎̅ͧ̎̏̔̄̑̓̚̚̚͜͠ ̸̬̼̗̮̩̱̥̬̥͌͆̂ͦͮͦ͗͐ͩC̡ͮͣͮ͂͆ͫ̒̃̃͋͢҉̵̙͚̻̬Ȋ̶̷̵͈̫̙̼̣͍̠̳̺̭̟̥̼̟̻̪̆ͭ̽͛̈́̊̇̍ͯͫ́̌͜Ę̷͒ͨͬ̅́̄ͨͭ̑̏̊͌ͪ̽͘͡҉̟̦̦ ̙͙͇͙̩̥̙͙͚̻̯͍̺̱̇̓̏͛̋̏̀͠ͅͅO̡̜̠̣͕̭͎̥̠͚̲͌̂͌ͧ͐͒ͣ̑̕ͅDͧͩ̎͆ͫͧ͐ͦ̃̅̚҉̶̜͔̰̱̳̬̰̳̼̜͕͕̭͡N͍̰͚̠̪̰̱̹̦͙̈́ͦ̅̈́̐̆ͪ̀ͬ͂̓ͪ͟͠Ą̴̷̛͖̦̺̫̣̖̲̥̮͇͍̬̺͇̞̣̐̾̽̔̅ͯ̋͗̑ͥͫ̓̄̈́̅̍̓́̊͞ͅͅL̯̤̗̠̹̹̜̞̟͓͔ͧ̌͆̂ͧ̑ͮ̄ͭͭ̈͊ͭ̽̚͝͝ͅA̴̛͕͔̩̙ͯͨ̉͒̏̅ͫ̏ͯ͐̅͢Z̸͕̯̳̗̙͐̋́̇̇ͪ̏̆́̒̽̄̏͗ͨͮ͆͋̀̚Ł͌ͮ̈́́̎̿̿̔͘͢҉̖̳̙̙̫̜̙̹̜̭͈͉̠̥͉̰͖͟ͅ
̴̵̛͕̘͓̘̙̲̲͓ͭ̏̏̌͆̍̎̓S̷̸̠̺̰͍͕͕̹͇̟͙ͬͦ̽̈́͗͛ͤŽ̴̶̧̬̳̼̪͇͙͇͙̟͓̿̍̽̂ͮ̂̽͛͑ͣ̃̃̐ͯY͗̂̄͋̿̔ͯ̈́̄̀ͧͣ̚͏̡̬͚̙̥̱͟͞K̡̼̟̬̰̙ͫͯ̏ͩ̔̍̇̾ͬ̕͜͠Ů̩͚͔̹̺̣̼͚̯͙͎̫̈̋̑ͥ͗͐ͪͩ̇̀̒͛̿̊ͫͦ͑̀͟͟͡J̷̛͍̬͖͎̗̤̞͇̩̝̯̽͋ͧ͊͆͗͐͐̀̚̚̚ ͤͫ̿ͭͪ̔ͮͣ̐ͫ͆̐͑̐̇̽̓̚͞͏̳̺̥̠̹͖̺̩̺͈̀͘ͅͅS̶̳̠̭̯͆̅̈̋ͯ̉̋̄ͤ͂̆̔̂͒ͫ̑͌̌ͧ͝Ǐ̴͗ͫ͆̑ͮ̊̂ͮ͊͜͢͏̟̻͖̲͍͕̜̩̟̮̳Ę̸͔̰̤̙͕̪̦̪͕͕̓ͮ̈ͫ̋ͥͧͬ̽ͣͮ́̽̂̉̀́ ̡̧̣̬͍̘͉͚̲͔͎̜̱̹̎ͦͯͮ͋ͪ̌ͣ̀Nͬ̉͌̉͐̾ͫͭͦ͊̈́̚͡҉̩̫̦̩̜̜̣͉A̴͆̔̋̏ͬ̓ͫ̍̾҉̷̺͍͖͓̯̯͜