Wpis z mikrobloga

Korzysta ktoś z case'ów Spigen? Chodzi mi o model Spigen Ultra Hybrid. Myślę nad casem do S10+, bo ten oryginalny silikonowy od Samsunga trochę mało chroni, wydaje mi się. Zależy mi na nadbudowaniu case'a nad ekranem, żeby dało się go kłaść ekranem do dołu na spokojnie. Jeżeli nie ten, to coś innego, lepszego? https://www.x-kom.pl/p/479337-etui-obudowa-na-smartfona-spigen-ultra-hybrid-do-galaxy-s10-matte-black.html

#telefony #case #samsung #s10 #komorki #elektronika
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LouisCypher: podejrzewam że wszystkie są podobnej jakości, kwestia tego który ci się bardziej podoba i jak dużej ochrony oczekujesz. Wczoraj mi telefon spadł na płytki w łazience z wysokości kieszeni bluzy i nic się nie stało.
  • Odpowiedz
Miałem do S4 podróbkę i to było złoto.
Mam do iPhone 6S+ oryginał i jest tragedia.
Nie wiem czy to strategia "fanbojom Apple można wcisnąć wszystko" czy Spigen się po prostu popsuł.
  • Odpowiedz
  • 0
@o_co rzeczywiście wygląda zajebiście, aczkolwiek szukam Clear Case'a :). Może to głupie, ale ta ceramika z tyłu podoba mi się tak bardzo, że chciałbym, żeby była bardziej widoczna. Mam też zwyczaj wkładania na plecki wlepek, co sprawia, że wygląda to trochę bardziej różnorodnie. Nie wiem, taka głupota, kwestia preferencji :).
  • Odpowiedz