Wpis z mikrobloga

@wiera87: no niestety. Każdy kulturysta ma podejście, że saa to dodatek. Z prostej przyczyny. Walisz tone koksu żeby mieć te 115kg, to potem musisz pół tony więcej, żeby mieć 117. I jeszcze pół tony, żeby mieć 119. A w końcu już się więcej koksu nie da. I jesteś w dupie.

Więc najpierw muszą być podstawowe warunki spełnione. Jedzenie i regeneracja. A moim skromnym zdaniem przy pracy na 3 zmiany przynajmniej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@korporacion: pracuje na 4 brygadowce. Jak na 18 idę do pracy to trening przed pracą a jak na 6 to po pracy. A dieta jak to dieta nie ma znaczenia jak pracujesz.
  • Odpowiedz
@korporacion: Pracuję jako kierowca międzynarodowy w systemie 2/1, ćwiczę, schudłem 30kg, rekord w ohp ok 95kg,czasem jadę dzień, czasem w nocy. Mam gorzej r-------y system pracy niż 3 zmianowy. Uważam, że jak najbardziej da się progresować w Twoim przypadku. Nie chce pisać pierdół jak jakiś kołcz, ale wszystko leży w psychice.
  • Odpowiedz
@Duzy_Dziki_Zwierz nie trzeba bic c--j wie jakich ilosci, zeby zrobic forme zycia. Apetyt rosnie w miare jedzenia, ale mnie na obecna chwile zmienily sie priorytety, wiec nie widze sensu ladowania w siebie nic poza testem. 3 zmianowka to ciezki chleb, ale wszystko da sie zrobic. Dla mnie trening o 6 rano czy 2 w nocy to zaden problem.
  • Odpowiedz
@wiera87: to nie chodzi o to, kiedy zrobisz trening, chociaz ja wtedy nie miałem całodobowej siłowni w okolicy. Musisz jeść jak trzeba i spać jak trzeba. Dla mnie przy takiej pracy najbardziej przeszkadzające są problemy ze snem.
A ja osobiście najgorzej miałem tak, że spałem ciągiem w tygodniu 4-6 godzin. W sumie. I wiem jak się wtedy funkcjonuje.

Dlatego tak, jak napisałem. Nie każdy da radę ogarnąć trening i mieć
  • Odpowiedz