Aktywne Wpisy

peanut_whu +279
Z okazji świątecznego #rozdajo jeden mirek lub mirabelka otrzyma ode mnie ręcznie wykonany pasek na wymiar, bo kto to widział, żeby człowiek chodził w jakimś syfie z sieciówki, co to się kruszy w rękach po roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
źródło: 1000061518
Pobierz
MonazoPL +124

#pdk #heheszki #gta
źródło: comment_mechvFRZjha6Mc8e10qy1AXlQ0rG9AmN.jpg
Pobierzźródło: comment_6JBeecX9LiSkGBySDAkSIowGxi2pu8NR.jpg
Pobierzźródło: comment_39Ll4lEVM37CPeUsHSUZA0iWcozicSZh.jpg
Pobierzźródło: comment_YW5SkfU38jllcqvBJBhsRDkI0KINPcWq.jpg
PobierzPanie, to jest taki syf, że się dziwię, że ktoś to wypuścił. Mechanik mi odmówił przy tym pracy bo stwierdził, że się namęczy a potem przyjdę mu z pretensjami (bo to na handel), bo sam stwierdził, że naprawisz je a potem zaraz coś się zepsuje. Temu sprzedałem w cenie złomu.
I to wszystko, elektryka, silnik - a przyjemność z jazdy żadna. Do tego ten był przetarty i
Przeglądając ogłoszenia sprzedaży aut na wyspach, często widać jak ludzie szanują samochody. Nie dziwię się że miałeś auto w takim stanie i wydaje mi się że to będzie dotyczyć każdej marki.
Natomiast tu każdemu zależy na jak najmniejszy i najtańszym samochodzie, duże raczej kupują pasjonaci a rodziny suvy czy auta typu zafira.
źródło: comment_NWtAF1hJyrYiUGLmO9a00OQhzinqEbC7.jpg
Pobierz