Wpis z mikrobloga

@Blastboy: 1.3 benzyna.

Panie, to jest taki syf, że się dziwię, że ktoś to wypuścił. Mechanik mi odmówił przy tym pracy bo stwierdził, że się namęczy a potem przyjdę mu z pretensjami (bo to na handel), bo sam stwierdził, że naprawisz je a potem zaraz coś się zepsuje. Temu sprzedałem w cenie złomu.

I to wszystko, elektryka, silnik - a przyjemność z jazdy żadna. Do tego ten był przetarty i sprzęgło
@sorek: nie było takich silników w tych autach. Jak dbasz tak masz, jeżdżę 307mką 4 rok i wszystko działa bez problemu.
Przeglądając ogłoszenia sprzedaży aut na wyspach, często widać jak ludzie szanują samochody. Nie dziwię się że miałeś auto w takim stanie i wydaje mi się że to będzie dotyczyć każdej marki.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@karolp1993: @Blastboy: możliwe, problem jest taki, że tutaj anglicy totalnie mają to gdzieś. Szczególnie takie starsze auta - czasem nie ma szans by o olej zadbali lub w ogóle sprawdzili czy jest. Temu ze starszych aut przeżywają tylko większe auta pasjonatów lub niemieckie/japońskie wozy.

Natomiast tu każdemu zależy na jak najmniejszy i najtańszym samochodzie, duże raczej kupują pasjonaci a rodziny suvy czy auta typu zafira.
Pobierz sorek - @karolp1993: @Blastboy: możliwe, problem jest taki, że tutaj anglicy totalnie...
źródło: comment_NWtAF1hJyrYiUGLmO9a00OQhzinqEbC7.jpg