Aktywne Wpisy
sonoitaliano +322
Z takich wstydliwych historii z graniem...
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
maczeta31 +94
Dzisiaj uwalono dwa najważniejsze od dekad projekty budowlane - CPK oraz elektrownię atomową. Tymczasem wykop zajmuje sie robieniem laski Tuskowi i Giertychowi bo nie lubimy pisu xD mam tylko nadzieję, że dobrze Wam za to płacą bo nie wierzę, że ktos może być aż tak durny. A kasa Wam sie przyda na drogi prąd od niemców.
#sejm #bekazpisu #bekazlewactwa #cpk #atom
#sejm #bekazpisu #bekazlewactwa #cpk #atom
Zawsze sie straszy że ślubu nie wezmiecie czy nie zdacie z religii i w ogóle.
Po bierzmowanie najczęściej ateiści sie wyłamują już i high-life.
Brak możliwości ślubu kościelnego to duży plus
imo fajnie sie hajtnąć w kościele
W sumie chyba musze pojechac i mu podziekowac, ze opuscilem ten cyrk dzieki niemu :)