Wpis z mikrobloga

@aliver a wiesz ze szybkość biegu zalezy również od paru innych czynników typu sylwetka? Oczywiście ze butra przegoni pogbe który bedzie mial cień.
Pozatym jakie masz dowody ze style nie działają? Oprocz jednego argumentu wyssanego z palca. Pozatym troche hipokryzja skoro mowisz ze njc nie działają a uzywasz
  • Odpowiedz
@kacper635: dobra powiedzmy olać spirnt, czyli majac zawodnika z 75 wykonczenia wjebiesz mu styl gry co daje +15 czyli egzekutor i on ma dla Ciebie 99 wykonczenia? no nie sadze moze +5 dostac, ale ja mam np bonaventure 87 z tym stylem i jakos nie widze zeby mi konczyl jak rasowy napastnik.
  • Odpowiedz
@aliver 15 + 75 to 90 zacznijmy od tego.
Bonaventura to jest przeciez pomocnik to nie bedzie kończył jak nazario. Pozatym na pewno czuc w jakimś stopniu te style gry, mowil chociażby o tym dommanu pare razy.
  • Odpowiedz
@Shatter ale co to ma do rzeczy? Ziomek tyle lat gra, obeznany jest bardzo, a to ze gra na capture event byla inna to mowil kazdy bo to prawda, a skoro ma współpracę z nimi to co ma robić jak nie promować jej skoro to jego praca. Pozatym nie raz krytykował EA wiec tez nie jest tak ze jest przydupasem EA i nic złego nie powie
  • Odpowiedz
@Shatter: z tego co pamiętam to Dommanu wspominał coś o dropie z paczek ale to raczej było w rodzaju hipotez graczy a nie jego, co do styli to jak gra się srebrnymi to robią robotę ale kto teraz gra srebrnymi
  • Odpowiedz